Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysiskt lagerarbete på kvällstid

PerformIQ · Örebro · Ansök senast 9 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning & erbjudande

PerformIQ söker för kunds räkning arbetsvilliga personer som vill hitta ett fysiskt kvällsjobb. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier eller är kontrakterad hos en idrottsförening, men du känner att du ändå vill och hinner leverera hårt på arbetet. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha ett regelbundet kvällsjobb att kombinera med din andra sysselsättning!

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att innefatta plock och pack inom lagerverksamhet. Rollen innefattar även sortering av inkommande paket i ett högt tempo.

Personprofil

Vi letar efter dig som trivs bra med att jobba i ett högt tempo i ett fysiskt krävande arbete då det förekommer tunga lyft Det är av största vikt att du både är effektiv och noggrann. Du förstår vikten av att jobba tillsammans i ett team, att hjälpas åt och se till att godset du hanterar hinner med leveranserna i god tid. Det är meriterande om du har tidigare lagererfarenhet eller annan liknande erfarenhet.

Vidare ser vi att du:
  • Har B-körkort och tillgång till bil då arbetsplatsen ligger utanför stan
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb
Övrigt

Start: Omgående
Arbetstider: Måndag - fredag kl. 16-22 (+varannan söndag kl. 17-02)
Anställningsform: Behovsanställning
Ort: Örebro

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för överrekrytering till kund.

Välkommen med din ansökan! PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ

Placering

Örebro

Kontaktperson

Alfred Domberg

alfred.domberg@performiq.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons