Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysisk planerare till Lilla Edets Kommun

Randstad · Lilla Edet · Ansök senast 21 aug. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens 201398192 i din ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren Fysisk planerare som söker nya spännande utmaningar? Nu har du chansen, då Lilla Edets kommun söker en ny medarbetare till Planerings- och exploateringsenheten, som är en av sju enheter på Sektor Samhälle. Enheten ansvarar för strategisk planering, översikts- och detaljplanering, mark- och exploateringsfrågor samt föreningsstöd och lokaler. 

Vi har flera planerings- och exploateringsprojekt på gång. Då vi är en liten enhet jobbar vi tätt ihop i samhällsplaneringen. Vill du vara med att utveckla och forma framtidens Lilla Edet? Då är detta jobbet för dig! 

Ansvarsområden

Vi har en stor spännvidd på uppdrag och du arbetar med förstudier, planprogram, planbesked, detaljplaner och översiktlig planering. Du är projektledare för egna projekt och arbetsleder projektdeltagare och plankonsulter. Ditt arbetsresultat blir en viktig del i kommunens stadsbyggande och i exploateringsprojekten. Du leder dina projekt, ansvarar för tidplan, budget, upplägg och samordning av konsulter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill att du har flera års erfarenhet av stadsplanering, framför allt av att utarbeta detaljplaner och driva planprojekt. Har du arbetat med planbesked, förstudier, planprogram och översiktlig planering är detta meriterande.

Du behöver ha god gestaltningsförmåga och förmåga att visualisera dina tankar i strukturella och rumsliga termer. Kunskap om och praktisk erfarenhet av CAD-program och 3D-visualisering är meriterande. Du kommer att ha många kontakter inom kommunen, med allmänheten, exploatörer och myndigheter. Alla behöver få tydlig information och ha bra dialog med dig. Därför behöver du vara bra på att lyssna och kommunicera samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är också van vid att göra muntliga och skriftliga presentationer.

Du har förmåga att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med kollegor, verksamhetsutövare och kommuninnevånare. Du behöver vara engagerad och drivande i arbetet samt ha ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Som medarbetare i en liten enhet är du en viktig del av dina kollegors arbetsmiljö, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Lilla Edets kommun med Randstad. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Gillard på jenny.gillard@randstad.se 

Om företaget

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas. I kommunen arbetar cirka 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 14 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför bland annat kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Lilla Edet

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201398192 i din ansökan

Dela jobbannonsen