Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeuter till Oceanhamnens Vårdcentral i Helsingborg

Fysioterapeuter till Oceanhamnens Vårdcentral i Helsingborg

Oceanhamnens Vårdcentral · Helsingborg · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På uppdrag av Oceanhamnens Vårdcentral söker vi nu Fysioterapeuter som är redo för nya utmaningar.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som fysioterapeut innebär varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta och rådge många olika patienter. Hos oss erbjuds du dessutom möjlighet att arbeta på vår stilrena och nya vårdcentral. Verksamheten leds av erfarna kollegor som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial och kontinuerlig handledning samt vidareutveckling.

Det viktigast är att du är engagerad och har stor vilja att arbeta inom primär vården.

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad fysioterapeut.
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbete inom primärvården
  • Meriterande om du har en eller fler års erfarenhet som fysioterapeut

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Oceanhamnens vårdcentral har ett starkt samarbete med Helsingborgs Vårdcentral, Filial viken samt Mammakulans barnmorskemottagning. Vi arbetar hela tiden med ett HBTQ perspektiv och har en arbetsplats där såväl mänskliga som sexuella rättigheter har stor betydelse.

Övrigt

Denna rekrytering sker i samarbete med Arbetscentralen Sverige AB som sköter rekryteringsprocessen. Blir du aktuell för tjänsten kommer du att anställas direkt av Ocenhamnens Vårdcentral

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, sök därför så snart så möjligt. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschefen Kristina Hammoura. Övriga frågor gällande rekryteringsprocessen eller dylikt kontaktar ni rekryteringspartner Beris Sabotic.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oceanhamnens Vårdcentral

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

ArbetsCentralen Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons