Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut VO Fysioterapi semestervikariat 2023, USÖ

Fysioterapeut VO Fysioterapi semestervikariat 2023, USÖ

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu fysioterapeuter/sjukgymnaster för arbete under sommaren inom olika verksamheter: neurologi, kirurgi, ortopedi, medicin. Möjlighet till förlängning finns i nuläget inom kirurgi.

Inom Verksamhetsområde fysioterapi finns ca 45 medarbetare vid Universitetssjukhuset Örebro: fysioterapeuter/sjukgymnaster, undersköterskor och administratör. Vi ansvarar för fysioterapi och träningsinsatser på 14 av sjukhusets kliniker. Förutom fysioterapi/träning på vårdavdelningar har vi omfattande mottagningsverksamhet, bedriver träning i träningsalar individuellt och grupp, samt i bassängen. Vi har god sammanhållning där vi hjälps åt och lär av varandra.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 3500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på samarbete, utveckling och professionalism.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Fysioterapeut VO Fysioterapi semestervikariat 2023, USÖ

Arbetsuppgifter

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast innebär arbete på vårdavdelning där du är en del av teamet runt patienten med arbetsuppgifter som specifik rehabilitering, utprovning av hjälpmedel, mobilisering och andningsvård.

Du kommer att tillhöra en sektion med 8-10 kollegor som ger varandra kollegialt stöd. Vi är måna om att skapa delaktighet och utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare samt arbetar aktivt för att säkerställa att våra medarbetare har rätt och god kompetens för det arbete de utför.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är strukturerad samt har god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi behandlar ansökningar löpande.

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons