Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut till hemrehabilitering

Allegio Omsorg Östersund · Östersund · Ansök senast 1 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Allegio Omsorg är ett familjeomsorgsföretag som vill göra skillnad. Idag har vi över 400 kunder i Solna, Stockholm, Sundbyberg, Östersund och Österåker som har valt oss som sin utförare. Vi erbjuder omsorg och service genom biståndsbeslut eller som RUT-tjänst.

Idag är vi på Allegio Omsorg över 200 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan vår duktiga personal! Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.

Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har den bästa och mest engagerade personalen!

Vi utökar verksamheten i Östersund till att omfatta även hemrehabilitering och hemsjukvård och söker därför dig som är fysioterapeut. Då verksamheten är i uppstartsfas så ser vi gärna att du har ett eget driv och engagemang där det är av stor vikt att du kan samarbeta med andra människor, att du är positiv och bidrar med en trevlig stämning till teamet. Det innebär även att det finns möjlighet för dig att vara med att utveckla verksamheten från grunden.

Du ansvarar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet gentemot kunden och arbetet är många gånger självständigt.

Din personlighet är av stor betydelse. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter inom uppdraget som fysioterapeut i hemrehabilitering. I verksamheten finns även arbetsterapeut, distriktssköterska samt omvårdnadspersonal. Du kommer att arbeta med övrig personal i teamet runt dina kunder samt samverkan med, för dina kunder, aktuella instanser.

En viktig del i arbetet är att tillsammans med övriga i teamet för hemrehabiliteringen utveckla er yrkesroll och samarbetet med övriga professioner. Detta med målet att upprätthålla en så hög patientsäkerhet och kvalitet på våra hälso- och sjukvårdsinsatser som möjligt.

Arbetstiden är förlagd till vardagar, dagtid. Verksamheten ska bemannas mellan kl. 7-17 enligt överenskommelse.

Vill du bli en av oss? Välkommen att söka tjänsten som fysioterapeut. Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, intervjuer hålls löpande. Tveka inte att ansöka redan nu!

Till en eventuell intervju ska du ha med dig

· bevis på aktuella yrkeslegitimationer

· körkort

· övriga aktuella kursintyg

· referenser

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Allegio Omsorg Östersund

Placering

Östersund

Kontaktperson

Allegio Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons