Fysioterapeut till barn- och ungdomshabiliteringen, Kalix sjukhus

Fysioterapeut till barn- och ungdomshabiliteringen, Kalix sjukhus

Region Norrbotten · Kalix · Ansök senast 31 juli (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

En fin arbetsplats med god gemenskap och ett stöttande gäng.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med Körkort B. Meriterande är om du kan prata Finska och har jobbat med funktionshindrade barn och ungdomar. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta då du värderar och ser nyttan av samarbete med andra och har empatisk förmåga samt är kommunikativ. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och har lätt för att anspassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomshabiliteringen i Kalix vänder sig till barn och ungdomar från 0 -18 år med varaktiga funktionsnedsättningar. Vårt upptagningsområde är Östra Norrbotten. Vårt uppdrag är att arbeta i team kring barnet med utgångspunkt från fyra perspektiv som medicinskt, pedagogiskt, psykologiskt och socialt.  Som fysioterapeut i habiliteringsteamet jobbar du i team med arbetsterapeut, kurator, specialpedagog, psykolog, sjuksköterska och läkare. Som fysioterapeut får du även jobba med din specifika yrkeskompetens med att bedöma motorisk funktion och förmåga, utforma träningsprogram, kartläggningar, förskriva och prova ut individuellt anpassade hjälpmedel, ge information och handledning och till patient, anhöriga och personal. Vi samverkar även mycket med andra aktörer runt barnet/ungdomen och dess nätverk.

Det här erbjuder vi dig
- Metodhandledning i TBA, tillämpad beteendeanalys och PBS, positivt beteende stöd.
- Yrkesträffar
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag - fredag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Tjänsten är inom barnsjukvården: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Vi verkar för att ha medarbetare med kunskaper inom Sveriges minoritetsspråk och sätter därför värde på dina kunskaper i samiska, meänkieli, finska, romani chib och jiddisch. Vi arbetar aktivt för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att vår arbetsplats ska vara tillgänglig för alla.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Kalix

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons