Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut till AvAsta Sisjödal äldreboende

AvAsta Sisjödal AB · Göteborg · Ansök senast 28 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det här kan vi på AvAsta - Sisjödal erbjuda dig:

  • En hållbar arbetsplats där återhämtning och långsiktighet är i fokus. Som teamkoordinator på AvAsta jobbar du var tredje helg.
  • En mängd utbildningar som kan stärka din kompetens och underlätta ditt dagliga arbete. Exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
  • Ett nära ledarskap med tre chefer som stöttar och jobbar tillsammans med dig i vardagen.
  • Vi erbjuder många olika karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Du kanske vill bli bättre på det du gör idag, få specialistkunskaper, göra karriär som chef eller vara med och utveckla en ny omsorgsmetod? AvAsta har som mål att 50% av alla nya chefer ska rekryteras internt år 2023. AvAsta driver även många spännande utvecklingsprojekt som leds av oss inom organisationen. Exempel kan vara nya omsorgsmetoder eller ny teknik.
  • Vi har såklart även kollektivavtal, arbetskläder, friskvårdsbidrag (3 000 kr) och ett antal andra förmåner.
  • Möjlighet att önska tjänstgöringsgrad.


Om AvAsta - Sisjödal

Avasta - Sisjödal är ett modernt vård- och omsorgsboende för personer i behov av vård och omsorg dygnet runt. Boendet öppnade 2021 och ligger i det nya området Sisjödal som är en del av Askim, Göteborg. Vi på Sisjödal drivs av tanken att åldrande inte ska begränsa möjligheten till ett attraktivt boende och ett meningsfullt liv. Här ska man känna sig trygg och kunna njuta av livet till fullo. Vi håller just nu på att stjärnmärka boendet för att säkerställa en god kompetens bland alla medarbetare.

Vi söker nu en driven fysioterapeut med intresse för äldreomsorgen och BmSS. Som fysioterapeut hos oss kommer du att dela din kunskap och expertis för samtliga bolag inom AvAsta koncernen. I dessa ingår 1 äldreboende och 4 BmSS- boenden med stöd av service. Du kommer att utgå från ditt kontor på AvAsta Sisjödal i centrala Askim.

Du arbetar i ett team tillsammans med MAS, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal och er uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor. Ofta innebär det att du gör bedömningar och anpassar vardagsmiljön. Du provar också ut och förskriver fysiska och kognitiva hjälpmedel. Du får handleda dina kollegor i rehabiliterande insatser, förhållningssätt, förflyttningsteknik mm. Ofta har du även kontakt med de boendes närstående.

Målet med vårt arbete är att stödja, motivera boende så att de får ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt utifrån sina förutsättningar och förmågor.

Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har ett intresse för människor. Det faller sig naturligt för dig att hjälpa din medmänniska och förstår att det är viktigt att man är noggrann när man arbetar med äldre. Du ser helheten i organisationen och har en human människosyn som grundar sig i omtanke, professionalitet och flexibilitet.

Du är självständig, kan göra egna bedömningar och fatta beslut och vågar tänka själv. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att jobba i team samt stötta kollegor. Du är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av denna typ av arbete. Som vårdpersonal hos oss behöver du vara ansvarsfull, noggrann och trygg i dig själv. Vidare kan du prioritera behov och behålla tålamodet i stressiga situationer, detta för att kunna skapa trygghet, lugn och ro samt sätta gränser för boende.

Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och skiljer på sak och person samt kan ta välgrundade beslut under tidspress.

Hos oss på AvAsta erbjuds du en dynamisk arbetsplats med möjlighet att utveckla din karriär. Vi erbjuder friskvård, har också kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Om du känner att detta är en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan nu, urval kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AvAsta Sisjödal AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

AvAsta Djurgårdsgatan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons