Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut sökes till Kry Vallentuna

Kry Primärvård AB · Vallentuna · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om vårdcentralen

Krys Vårdcentral i Vallentuna ligger nära Vallentuna Station och kännetecknas av en trygg grupp individer som jobbar tillsammans och ser helheten kring vården av våra patienter. Vi hjälper varandra när det behövs och har förståelse för varandras arbete. Arbetar du hos oss ingå du i ett kompetensstarkt team som bland anant består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och kurator. Vill du vara med på vårdcentralen och Krys fortsatta resa inom digi-fysisk vård? Sök tjänsten som fysioterapeut hos oss!

Om Kry & rollen som fysioterapeut

Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Haga är en trevlig vårdcentral i Vasastaden där du tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor blir vår första fysioterapeut på plats. Det är en bra arbetsgrupp där vi har förståelse kring varandras arbete och är hjälpsamma.

Tjänsten som fysioterapeut innebär varierande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta och rådge många olika patienter. Du kommer att ha sedvanliga uppgifter på mottagningen men också vara med och påverka fysioterapiarbetet på Kry. Fysioterapi-verksamheten på Kry leds av erfarna fysioterapeuter som förser dig med stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial samt vidareutbildning. På vårdcentralen kommer du dock vara ensam i din yrkesprofession vilket ställer krav på ansvarstagande och att du är trygg i din yrkesroll. Du kommer i första hand arbeta på plats på vårdcentralen men på sikt kommer det finnas möjlighet att enstaka dagar arbeta på distans.

Kvalifikationer och egenskaper

  • Du är legitimerad fysioterapeut.
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbete inom primärvården.
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbeta med digital möten och e-hälsa är meriterande.
  • Meriterande om du har vidareutbildningar eller studerat extra kurser.

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla och är professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.

Vi erbjuder

  • En vårdcentral som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
  • Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen: verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.
  • En möjlighet att bidra till kontinuerlig utveckling av Krys digitala vård genom feedback och idéer till våra verksamhetsutvecklare och vårt tekniska team.
  • Kollegor över hela landet som samarbetar och utbyter erfarenheter kring metoder och medicinska fall.
  • Chans till egen kompetensutveckling.
  • På sikt kommer det finnas möjlighet till digitalt arbete med videokonsultationer med patienter.
  • Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: 50-100% (tillsvidareanställning med 6 mån provanställning).

Plats: Centrumpassagen 10, 186 31 Vallentuna

Arbetstider: Vardagar under dagtid.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail sara.bergman@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kry Primärvård AB

Placering

Vallentuna

Kontaktperson

Kry Primärvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons