Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut, Opererande verksamheter (Ortopedi), Fysioterapi Falun

Fysioterapeut, Opererande verksamheter (Ortopedi), Fysioterapi Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig, Fysioterapeut/Sjukgymnast, som är intresserad av att arbeta i vår arbetsgrupp Opererande verksamheter i Falun.

Fysioterapi Dalarna är en länsövergripande enhet inom Region Dalarna. Vi bedriver fysioterapiverksamhet på lasaretten i Falun, Ludvika och Mora inom såväl sluten- som öppenvård.

Fysioterapeut, Opererande verksamheter (Ortopedi), Fysioterapi Falun

Arbetsuppgifter

Arbetsgruppen Opererande verksamheter arbetar med patienter inom kirurgi, intensivvård, kvinnosjukvård och ortopedi. Just nu behöver en kollega som är intresserade av att arbeta inom ortopedi. Inom vår ortopediska verksamhet arbetar vi mot ortopedklinikens vårdavdelning samt inom allmän och specifik ortopedisk öppenvårdsmottagning. Du erbjuds inskolning, utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter och det behov vi ser inom verksamheten.

Fysioterapi Dalarna erbjuder sina medarbetare en friskvårdstimme på arbetstid per vecka och alla anställda inom Region Dalarna erbjuds att ta del av ett årligt friskvårdsbidrag.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av arbete inom specialiserad hälso- och sjukvård, gärna inom ortopedi, är meriterande.

Som person bemöter du andra med ett professionellt förhållningssätt. Du har lätt att samverka med andra och är ansvarstagande. Du har förståelse för att förändringar sker kontinuerligt inom hälso- och sjukvården och kan anpassa dig till förändrade omständigheter.

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer kan ske under annonsens gång. Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons