Jobbsafari är en del avschibsted logo

Funktionsutvecklare till ledande fordonstillverkare

Funktionsutvecklare till ledande fordonstillverkare

Professionals Nord Rekrytering AB · Stockholm · Ansök senast 22 aug. (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Här får du chansen att göra skillnad på riktigt då ditt team arbetar med att utveckla avancerade funktioner som räddar liv! I rollen arbetar du med företagets mest centrala styrsystem och du får möjligheten att göra skillnad från start. Fordonsindustrin är under utveckling och vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter en Funktionsutvecklare som vill vara med på denna spännande resa!


Information om kundföretaget


Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - konsumenten först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. De värderar kreativitet, problemlösning och kritiskt tänkande högt och gruppen kännetecknas av en vilja att ständigt bli bättre.

Du kommer att tillhöra gruppen Driver Assistance Functions som består av 15 medarbetare som arbetar agilt i tvärfunktionella team. Sektionen ansvarar för helt egenutvecklade funktioner och mjukvara och ni utvecklar ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Dessa funktioner räddar liv, hjälper föraren att köra säkert, energieffektivt och med hög komfort. Med hjälp av fusionerad information från omvärldssensorer skapar ni funktioner som varnar och agerar direkt för att hantera potentiella faror och att skydda utsatta trafikanter, fotgängare etc.


Arbetsuppgifter


I rollen som funktionsutvecklare arbetar du med breda kontaktytor, du behöver förstå vad kunden vill ha eller sätta dig in i nya lagkrav som ni behöver anpassa er efter. Du är med från början vid utveckling av nya funktioner alternativt att förbättra befintliga funktioner.

Arbetsuppgifterna är varierade och gruppen ansvarar för hela leveransen, du kommer exempelvis att:

Programmera nya funktioner
Skriva krav, systemera, implementera med Matlab Simulink
Skriva testfall i Python och även vara ute i fordon för att prova på väg, analyserar mätdata, certifiera funktioner och hanterar återkoppling från fältprov och kunder


Du erbjuds:

  • Att lära dig mer om ett av de mest spännande områdena inom fordonsbranschen, nämligen förarstödsystem. Du får lära av erfarna kollegor och ta eget ansvar i din roll
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget uppmuntrar utveckling internt
  • En plats i ett team med riktigt drivna personer som har väldigt roligt ihop
  • Flexibelt arbete hemifrån eller från kontoret
  • Ett utförligt planerat introduktionsprogram med mentorskap och anpassade arbetsuppgifter under din första tid

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant tekniskt område
  • Kunskaper i Python eller C
  • Grundläggande kunskap inom Matlab och Simulink
  • Flytande i Engelska i tal och skrift
  • Intresse för Embedded Systems
Vi ser det meriterande om du har kunskaper i Svenska eller ett starkt intresse av att lära dig inom en snar framtid, du har ett starkt intresse för fordonsbranschen. Det är dessutom mycket meriterande om du har erfarenhet av funktionstestning, systemutveckling, styrsystem, testning eller agila metoder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du analytisk, lösningsorienterad, strukturerad och motiveras av tekniska utmaningar. Du samarbetar gärna med andra för att komma på kreativa lösningar.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Funktionsutvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Kathinka Evers

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Professionals Nord Rekrytering AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen