Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare till växande Pinchos!

Friday · Göteborg · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driven Fullstackutvecklare med kunskaper i React som vill följa med Pinchos på deras resa mot nya höjder? Vill du dessutom arbeta i en modern tech-stack och få stort inflytande över din vardag och egna utveckling? Då kan rollen som Fullstackutvecklare på Pinchos vara något för dig, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten:
I rollen som Fullstackutvecklare kommer du att ingå i ett mindre team bestående av drivna kollegor med varierande bakgrund. I rollen kommer du främst att arbeta med utveckling av Pinchos interna system så som deras boknings- och kassasystem. Du kommer även att förse appar med innehåll och funktioner. Du kommer att arbeta i en modern tech-stack där du primärt arbetar med React och Next.js men kommer även ha möjligheten att påverka tech-stacken framåt. Som Fullstackutvecklare på Pinchos ges du stora möjligheter att själv vara med och påverka och forma din roll och egna utveckling.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, data eller likvärdigt område.
  • Har 1-2 års erfaren av samt goda kunskaper i React, Javascript och Typescript.
  • Är flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
  • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
  • Har kunskaper och/eller erfarenhet av Next.js.
  • Har ägnat dig åt någon form av hobbyprojekt inom relevant område.
Vidare kommer stort vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och tycker om att lära dig nytt. Du är vidare samarbetsvillig och har en prestigelös inställning till ditt arbete och vill utvecklas tillsammans med dina teammedlemmar.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från vår och Pinchos sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Göteborg.
  • Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse.
  • Rekryteringsansvarig: Marta Laszewska.
  • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Friday

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons