Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare till Macrobond Financial

Fullstackutvecklare till Macrobond Financial

Macrobond financial · Göteborg · Ansök senast 9 okt. (53 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara del av ett erfaret utvecklingsteam där du får möjligheten till att arbeta med världens största ekonomiska och finansiella databas? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Macrobond Financial är ett mindre men välmående bolag som sitter i centrala Göteborg där du kommer få vara delaktig i hela utvecklingscykeln från idé till färdig produkt. Techstacken som de använder sig av är främst Windowsmiljö där de arbetar i : C#/.Net, Visual Studio, Git, Javascript, TypeScript, Angular, molntjänster samt Python och Linux.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Arbete med allt från databaser, kommunikation, asynkron och parallell programmering till beräkningar, användarinterface, grafik, Windows, Linux, backend- och frontendutveckling
 • Du kommer arbeta med både vidareutveckling såväl som nyutveckling
 • Agil arbetsmetodik med korta ledtider men med långsiktig utveckling
VI SÖKER DIG SOM:
Trivs bra i att arbeta brett med produktutveckling och uppskattar att få vara delaktig i alla steg av utvecklingsprocessen. Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet inom just C#/.Net så länge du tidigare har arbetat i något annat objektorienterat programspråk.

Vidare tror vi att du har:
 • En eftergymnasial utbildning inom IT samt några års arbetslivserfarenhet, antingen parallellt med studierna eller efter avslutad utbildning, alternativt
 • Motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Hobbyprojekt att visa upp
 • Trivs bra att arbeta teambaserat men att du även är en självgående och känner dig bekväm att ta egna initiativ
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet
Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en person som trivs på ett familjärt bolag och i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare.

OM KUNDFÖRETAGET:
Macrobond är en ledande och framgångsrik leverantör av finansiell och ekonomisk information som erbjuder ett av marknadens mest sofistikerade verktyg för research, analys och charting.

Macrobond grundades 2008 med huvudkontor i Malmö. Utvecklingsavdelningen består idag av ett 20-tal personer varav 6 sitter i Göteborg, resten i Polen och Hong Kong. De har även kontor i Lissabon, London och New York.

Macrobonds unika research-lösningar riktar sig till investmentbanker, centralbanker, research-organisationer, fondförvaltare, hedgefonder, storföretag, konsultfirmor och universitet över hela världen. De erbjuder kraftfulla och användarvänliga sätt att finna, analysera och visualisera historisk finansiell och ekonomisk data. Dessutom gör dem det möjligt för sina kunder att göra mer djupgående research med snabbare och enklare analys och presentation och därigenom fatta bättre investeringsbeslut.

Produkten de tillhandahåller är en användarvänlig och produktivitetseffektiv lösning som hjälper deras kunder globalt med att ta fram skarpa analyser baserat på makrodata samt visualisera dessa data.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du kommer att bli anställd av Macrabond Financial i enlighet med deras avtal och personalerbjudande.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: Juni alt. augusti
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Macrobond financial

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen