Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare placering Linköping

Fullstackutvecklare placering Linköping

Upsales Nordic AB · Linköping · Ansök senast 18 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi vill revolutionera hur företag arbetar med försäljning, för att kunna göra det söker vi fler riktigt duktiga utvecklare. Vi ställer höga krav på att vår tekniska plattform ska vara modern och renodlad. Idag arbetar vi med tekniker som Node.js, React, TypeScript och vi ser ständigt över nya tekniker som hjälper oss bygga en ännu bättre produkt.

Vem vi söker

Förutom att vara en grym utvecklare tror vi även att du utmanas av göra vardagen bättre för våra användare. Vi ser också att teamwork känns som en självklarhet för dig och att du brinner för att hitta smarta lösningar för våra användare.

Hur ser din första tid på Upsales ut?

Som ny utvecklare på Upsales får du alltid en mentor i en mer senior kollega som stöttar dig i din utveckling mot att bli fullstack utvecklare. Din mentor introducerar dig till kodbasen och ser till att du får koll på våra arbetssätt. Dina första två veckor kommer du få spendera med att lära dig Upsales, därefter kommer du få konkreta uppgifter att lösa så du snabbt kommer in i arbetet. Vi arbetar agilt i två veckors sprintar där varje dag inleds med en standup. På fredagar har vi alltid Upsales Labs där du får jobba med egna projekt för att utvecklas som utvecklare.

Vi söker dig som har:
  • Arbetat med react och node.js
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska
Upsales erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter i ett etablerat och snabbväxande techbolag
  • Konkurrenskraftig lön
  • Brett förmånspaket
Övrigt/ansökan

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med placering på vårt kontor i Linköping. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Upsales Nordic AB

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons