Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare med fokus på Frontend

Konfidentiell · Göteborg · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Besitter du goda kunskaper inom objektorienterad programmering och har ett stort intresse för teknik? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär och spännande miljö? Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en fullstackutvecklare som kommer att arbeta i ett mindre team med målet att optimera bolagets kapacitet genom nya kognitiva verktyg. Som person behöver du trivas i miljöer där du arbetar både självständigt och i team. Företaget är ett etablerat bolag med möjligheter till vidare kompetens- och karriärsutveckling.

Du kommer att arbeta med fullstackutveckling med fokus på frontend. Bolaget arbetar agilt och lägger stor vikt i det teambaserade arbetet där utvecklarna bland annat träffas kontinuerligt för att byta kunskap och erfarenhet med varandra. Du kommer att arbeta i Microsoftmiljö med fokus inom .NET och React.

vi söker dig som:
  • Besitter en högskole-/universitetsutbildning inom IT/Teknik
  • Har goda kunskaper inom objektorienterad programmering
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska, då båda språken kommuniceras internt och externt
Har du ett hobbyprojekt är det meriterande men absolut inget krav!

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du beskriver dig som flexibel, driven och konsultmässig . Du gillar att jobba i team, har god kommunikativ förmåga och motiveras av att leverera bästa kvalité!

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du blir rekryterad till vår kund.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Centrala Göteborg
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Kontaktperson: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: Fast månadslön
OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Konfidentiell

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons