Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstackutvecklare i finansbranschen till Clara Consulting

Fullstackutvecklare i finansbranschen till Clara Consulting

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 29 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Clara Financial Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. De hjälper sina kunder med allt från utveckling och förändring av affärsprocesser och verksamheter till kravställning, design, utveckling och förvaltning av systemlösningar. Gemensamt för uppdragen är att de involverar en helhetssyn på affärsverksamhet och IT.

Information om uppdraget

Clara Consulting söker nu en Fullstackutvecklare då de är inne i en tillväxtfas med många spännande projekt på ingång. Företaget drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär där dina idéer och förslag på nya koncept tas emot och blir uppmärksammade.

Clara tycker även att transparens är viktigt och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer i bolaget. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på drygt 20 personer med mycket kompetens inom finansområdet generellt och framför allt inom kapitalförvaltning. Då stora delar av arbetet sker ute hos kund satsar företaget mycket på interna träffar för att bygga en god företagskänsla med utbyte av erfarenhet. Det görs genom informationsmöten som ofta avslutas med trevliga middagar, roliga event, konferenser på härliga platser eller gemensamma after-works.

Som ny medarbetare kommer du få en introduktion via din coach och det interna Clara Academy-programmet. Du kommer få sätta dig in i verksamheten och fördjupa dig inom IT och finans.

Arbetsuppgifter

För att kunna leverera den bästa tjänsten eller lösningen behöver du vara analytisk och snabbt kunna sätta dig in i våra kunders systemflora och dess tekniker. Det är viktigt att du förstår verksamhetskraven för att kunna applicera krav till kod.

Vi söker dig som
  • Civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, datateknik, industriell ekonomi eller annan motsvarande utbildning
  • Har erfarenhet av backendutveckling och relationsdatabaser, med tyngd på C# och SQL, gärna inom finansbranschen
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då du kommer använda båda språken i arbetet
Det är meriterande om du har erfarenhet av
  • .Net, Core, Angular, React, Java, Kafka eller liknande ramverk
  • Portföljsystem som SimCorp Dimension (SCD), Wall Streetsuite (WSS) eller motsvarande
  • Kubernetes
  • Snowflake
Vi tror att du är nyfiken och vidare kommer vi i rekryteringsprocessen att fokusera på följande viktiga personliga kompetenser i rollen:
  • Samarbetsförmåga
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Affärsmässighet
Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Målargatan 7, Stockholm

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons