Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstack-utvecklare med fokus frontend till Parakey!

Parakey · Göteborg · Ansök senast 10 dec. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Parakeys räkning en fullstack-utvecklare med fokus på frontend då man växer en hel del tack vare ökat kundbehov. Bolaget riktar sig till B2B-marknaden och ger användarna möjlighet att öppna dörrar, garage m.m. och generellt hantera mobil access i nyckellösa fastigheter.

Teamet vi söker en kollega till arbetar med utveckling av webb-applikationen och dess gränssnitt med hög prioritering på användarvänligheten. I teamet arbetar man även med kärnan i applikationen och sitter då med backend (Node.js), databas (MongoDB) och API vilket gör det viktigt att du är bekväm med att ta fram hela funktioner från start till slut.

Det finns en stor säkerhetsaspekt i hur man utvecklar produkten där man sätter hög kvalité i fokus. Framöver kommer många nya features att implementeras och därför är det viktigt att arbeta med hög personlig struktur samt att du har goda kunskaper i test, refactoring och design patterns.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Arbeta med utveckling av webb-applikationen i Javascript/Typescript
 • Skapa SPA-appar i React
 • Bidra med utveckling i backend, API & databaser utifrån kompetensnivå
VI SÖKER DIG SOM:
Är en riktigt vass utvecklare och söker en roll där du arbetar fullstack men har ditt fokus i frontend. Om du har en eftergymnasial utbildning på YH- eller universitetsnivå inom Computer Science, Software Engineering eller liknande spelar ingen roll så länge dina programmeringskunskaper är på plats. Rollen kräver ett par års erfarenhet då förväntningen är att du relativt snabbt kan bli produktiv i teamet.

Stor vikt kommer att läggas vid personligheten och vi tror att du som söker är en person som trivs på ett växande bolag, i en platt organisation och på så sätt gillar att vara delaktig i de beslut som tas. Dessutom tror vi att du vågar ta plats, har ett brinnande intresse för programmering och trivs att jobba i tätt samarbete med andra utvecklare!

Du bör ha kunskap inom:
 • Javascript/Typescript
 • React (Angular eller Vue kan också vara ett alternativ)
Det är meriterande om du:
 • Har kunskap i Node.js, MongoDB samt tidigare arbetat med cloud/AWS och CI/CD.
OM KUNDFÖRETAGET:
Parakey AB utvecklar och säljer en digital accessplattform där en smartphone används för att öppna låsta utrymmen såsom kontor, garage, lägenheter etc. En mobil nyckel distribueras digitalt via Parakeys accessplattform till användaren och tjänsten administreras via Parakeys webbportal eller via integration. Man erbjuder också sina kunder hårdvara; Parakey Control Unit som kan kontrollera alla formera av elektromekaniska lås eller berika befintliga system, och Parakey PDL, marknadens första professionella digitala lås. Idag har man över 200 000 unika användare som öppnar sina låsta utrymmen med hjälp av mobilen.

Utvecklingsteamet består av 9 personer i sin helhet där man förutom fullstack-teamet också har ett applikationsteam som arbetar med två native-appar i iOS och Android. På bolaget har man stort fokus på kunskapsutveckling och man har löpande kodgranskning tillsammans. I rollen får man mycket egen frihet med mandat att driva spännande idéer vidare och kunna diskutera med kompetenta kollegor. Man lägger också vikt vid att hålla en bra gemenskap och gör löpande saker tillsammans som ex. att driva en bokklubb där man samlas och delar med sig. Adressen är Drottninggatan 29 med egen terrass.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett rekryteringsuppdrag där du kommer att bli anställd av Parakey i enlighet med deras avtal och personalerbjudande.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo, dino.segetalo@friday.se
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Parakey

Placering

Göteborg