Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fullstack .Net-utvecklare till OEM International

Fullstack .Net-utvecklare till OEM International

OEM International · Jönköping · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Som Fullstack .Net-utvecklare ingår du tillsammans med fem kollegor i Digital Marketing Teamet som ansvarar för OEM-koncernens digitala marknadsplattform. Denna plattform är uppbyggd kring Sitecore samt inRiver PIM och inkluderar e-handel/e-tjänster.

Många spännande utmaningar ligger framför oss vilket innebär att du kommer få driva diverse utvecklingsprojekt från idé till färdig lösning. Du är en problemlösare och i diskussioner med övriga teammedlemmar bygger du hållbara och långsiktiga tekniska lösningar. Värt att nämna är att gruppen också agerar support för de tjugotal bolag i koncernen som nyttjar plattformen vilket medför ett brett kontaktnät och förståelse för affären.

Teamet är placerat i Bankeryd men det finns också möjlighet för dig att sitta hos våra kollegor i huvudkontoret i Tranås.

Vem är du?

Vi är nyfikna på dig som har några års erfarenhet som System eller .Net- utvecklare. Du går i gång på att få driva projekt från ax till limpa där du tillsammans med dina kollegor stolt tar ägandeskapet för den tekniska lösningen. Vi tror att du lockas av varierande arbetsuppgifter och har god erfarenhet av att utveckla för webben - gärna inom e-handel.

Du besitter grundkunskaper inom bland annat:
  • C#
  • .NET Framework
  • NET och MVC
  • HTML/ Javascript/CSS
Har du dessutom erfarenhet av Sitecore eller inRiver är det självklart meriterande men inget krav.

Teamet

Vi tror på att jobba tillsammans. Som team kompletterar vi varandra och som grupp når vi framgångar och växer. Därmed hoppas vi att även du identifierar dig som en lagspelare som gillar att dela med dig av dina erfarenheter och energi.

När du blir en del av oss

OEM arbetar kontinuerligt med att utveckla attraktionskraften som arbetsgivare både för befintliga och framtida medarbetare. Vi satsar mycket på kompetensutveckling och är måna om att du som medarbetare ska känna det, på riktigt. Därför finns det möjlighet att få både utbildningar och certifieringar om och när du behöver vässa dina kunskaper. Din vardag kommer präglas av variation och det finns goda möjligheter för dig att forma rollen och växa utefter dina egna intressen samt koncernens behov och målsättningar.

I den här rekryteringen samverkar vi med HR-strateg. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 072 214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast 1/5.

Om OEM international

OEM International AB är en av Europas ledande teknikhandelskoncerner inom industriella komponenter och system i norra Europa, östra Centraleuropa, Storbritannien och Kina. Koncernens bolag erbjuder en hög teknisk kompetens och ett brett produktsortiment till fler än 30 000 kunder.

Verksamheten bedrivs i 37 rörelsedrivande enheter i 15 länder. 2021 omsatte koncernen 3,8 MDR SEK och hade 886 anställda med huvudkontor i Tranås. OEM International AB:s aktie är noterad på Nasdaq Nordic Mid Cap.

Se mer på www.oem.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OEM International

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen