Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fuktsakkunnig

AFRY AB · Stockholm · Ansök senast 8 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

Är du en erfaren fuktspecialist eller fuktsakkunnig och vill joina oss?

Vi fortsätter växa och söker nu nya kollegor för fuktspecialist till vår sektion Buidling Energy Management i Stockholm. Hos oss har du obegränsade möjligheter att utvecklas eller påverkar.

Sektion Building Energy Management i Stockholm har olika kompetenser inom energisamordning och byggnadsfysik med höga teoretiska kunskap såväl långa praktiska erfarenhet för att möta kundens behov. Vi stödjer våra kunder och tar ansvar för att alla energi- och byggnadsfysik relaterade frågor lyfts fram och lösas i tid i olika faser i byggprojekt.

Vi söker nu en ny kollega som är en erfaren fuktspecialist på fuktfrågor och utredningar. D.v.s. en fuktsakkunnig.

Som fuktspecialist kommer du framförallt att arbeta med fuktstöd och rådgivning till både projektering och möjliga miljöcertifieringar.

Det är viktigt att du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara resultat och samband i projektets olika delar. Arbetsuppgifter är bland annat:

  • Fuktsakkunnig eller stöd i projekt som innefattar alla typer av byggnader
  • Rådgivning och stöd i fuktfrågor under projektering men även i anbudsarbete och produktion
  • Hantering av fuktfrågor i samband med olika miljöcertifieringar såsom Miljöbyggnad, BREEAM och Svanen
  • Leda och samordna andra relaterade discipliner om fuktrelaterade frågor i samma byggprojekt.


Kravspecifikation

Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet med fuktfrågor i projektering och oilka miljöcertifieringar.

Du ska vara en diplomerad fuktsakkunnig eller har längre erfarenhet av fuktsäkerhetsprojektering.

Du är troligen civil/högskoleingenjör eller har gått en teknisk utbildning och har några års arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av att självständigt leda och driva uppdrag/projekt.

Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.

Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar samt har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet och du deltar gärna i tekniska diskussioner i uppdragen.

Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Ytterligare information

Vår unika position ger oss möjligheten att utveckla spetskompetens för de som vill bli experter inom ett specifikt område och samtidigt ständigt utveckla bredden i vår verksamhet. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.

Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för våra medarbetare. Möjlighet finns att vara drivande av den teknisk utvecklingen genom att engagera sig i medarbetarstyrda arbetsgrupper, ledda av vårt utvecklingsteam.


För oss är det viktigt att vidareutveckla oss, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg vill du ta?


En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt och prestigelöst.

Sista ansökningsdag: 6 mars 2023.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor:

Yang Chen, Sektionschef Energy Management East & HVAC 3

+46 105051049

yang.chen@afry.com

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons