Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frukostansvarig

Gustaf Wasa Hotel AB · Borlänge · Ansök senast 6 feb. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

I rollen som frukostansvarig ser du till att ge våra gäster bästa tänkbara start på dagen med en vackert uppdukad buffé och perfekt iordningställd matsal. Du är kreativ i ditt arbete och tycker om att tänka nytt! Tillsammans med ditt frukostteam ser du till att buffén håller samma höga nivå genom hela frukosten, dukar bort från bord, diskar samt rengör lokalen efter frukosttidens slut. Du arbetar nära köksmästaren och ansvarar för inköp och leveranser. Att vara en del av teamet är viktigt för dig och du, liksom vi, gillar att jobba i ett högt tempo och kors och tvärs där det behövs. Du har ansvar för att utbilda och leda ditt frukostteam i miljö- och hälsa, samt inspirerar dina medarbetare att hålla samma höga ambitionsnivå som du och skapa stämning både bland gäster och medarbetare.

Vi söker dig

som är morgonpigg och utbildad kallskänka eller jämförbar erfarenhet. Du ska ha ett utpräglat sinne för god service samt ett öga för detaljer och kvalitet.

Vi anstränger oss att skapa en skön, varm och avkopplande atmosfär för våra gäster att trivas i och din personlighet är därför av mycket stor betydelse. Du har en avslappnad attityd mot våra gäster utan att ge avkall på proffsighet. Du har god organisationsförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo.


Utbildning: Utbildad kallskänka eller jämförbar erfarenhet

Erfarenhet: Minst flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Anställningsform: Tillsvidare

Arbetstid: Veckodagar och helger. Arbetstid ifrån kl 05.00

Lön: Enligt kollektivavtal eller överenskommelse

Tillträde: Omgående


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gustaf Wasa Hotel AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Gustaf WASA Hotell AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen