Frontsäljare till butiken

BILIA Personbilar AB · Skövde

·

Ansök senast 27 nov. (2 dagar kvar)

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. På Bilia i Skövde säljer vi nya Volvo, Renault och Dacia samt begagnade bilar. På anläggningen finns butik, serviceverkstad, skadeverkstad, hyrbilar, däckhotell och drivmedel. Till tjänsten som butikssäljare söker vi dig som har en utpräglad servicekänsla, ett stort naturligt driv och som kan arbeta självständigt och ger ett representativt samt förtroendeingivande intryck. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Som butikssäljare brinner du för försäljning, är serviceinriktad och engagerad.
  • Du jobbar enligt Bilias serviceprocess med försäljning av bildelar och tillbehör.
  • Ge professionell rådgivning till våra kunder vid pris- och produktfrågor.
  • Utöver detta arbetar du självständigt med beställning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter internt och externt. Även returer och mottagning av produkter ingår. En viktig del i arbetet är att hålla sig uppdaterad i förekommande information från generalagenter och att vara med och vidareutveckla en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
  • Arbete enligt rullande schema med vissa helger ingår i tjänsten.
Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av aktiv och uppsökande försäljning och erfarenhet från arbete med bildelar. Gärna fordonsteknisk bakgrund. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person drivs du av försäljning och av att kunna erbjuda utmärkt kundservice. Du motiveras och har ett driv av att kontinuerligt vilja nå ett bättre resultat med god kvalité och ett högt kundfokus. Du inser vikten av att sätta våra kunder främst och därigenom leva efter våra kärnvärden om enkelt bilägande, tillgänglighet och intresse för kunden. Du har god prioriteringsförmåga och lätt för att hantera ett växlande arbetstempo. Vidare har du ett positivt sätt att kommunicera på, en god samarbetsförmåga, strukturerat arbetssätt och är ordningsam. Att hålla en hög kvalitét är viktigt för dig och du tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är ett vikariat på heltid under perioden 2020-12-01 – 2021-12-31 i Skövde med möjlighet till förlängning. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BILIA Personbilar AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

Daniel Svanström

010-497 67 92