Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontendutvecklare till Komatsu Forest

Frontendutvecklare till Komatsu Forest

Komatsu Forest · Skellefteå · Ansök senast 22 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som systemutvecklare kommer du att ha fokus på frontend för web och mobila applikationer. Ditt arbetsområde sträcker sig ofta från idé till färdig funktion. Du kommer att arbeta med att ta fram användarvänliga funktioner med högt kundvärde och hög kvalitet. Vi arbetar efter en agil metodik och i nära samarbete med andra såsom produktledare, teknikledare och användare. Våra system används idag av skogsbolag, maskinförare och servicetekniker över hela världen. En naturlig del av arbetet är att bli förtrogen med användarnas behov och att hela tiden ha med sig utvärdering av användbarhet och kundvärde i sitt arbete.
Hos oss ingår du i ett härligt gäng med bra gemenskap och gynnsam kultur där vi hjälper varandra att utvecklas. Vårt team spänner över alla kompetenser från elektronikutveckling, embedded-utveckling, windows-utveckling och web-utveckling. Det finns goda chanser att ta för sig och arbeta inom alla dessa kompetenser utefter verksamhetens behov. Vi är ett sant globalt företag och vi har nära samarbete med alla våra säljbolag ute i världen med snabb återkoppling från användare.

Din profil

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Som person är du engagerad, pålitlig och samarbetsvillig. Du är nyfiken på bra design och trivs att arbeta i team.
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik alternativt datavetenskap eller motsvarande. Vi tror att du har minst något års erfarenhet som systemutvecklare med fokus på frontend. Kompetenser som vi söker är Angular/Typescript, Javascript och/eller .NET/C#. Vi ser även med fördel att du har tidigare erfarenhet av arbete med UX/UI och GIS-lösningar och användning av geografiska data i webapplikationer.
Nationella och internationella kontakter ingår också som en naturlig del i arbetet vilket gör det viktigt att du kommunicerar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift. Det är meriterande om du kan kommunicera på ytterligare språk.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta, Andreas Christiansen på 0733-51 27 46 eller Emelie Wijk på 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 22 maj via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Komatsu Forest

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Andreas Christiansen

0733-51 27 46

Dela jobbannonsen

Anmäl annons