Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontendutvecklare till Knowit i Umeå/Sundsvall

Frontendutvecklare till Knowit i Umeå/Sundsvall

Academic Work · Umeå · Ansök senast 17 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Knowit Experience fortsätter expandera sin verksamhet i Umeå och Sundsvall och söker nu efter fler frontendutvecklare som vill hänga med på deras resa! Med en unik kombination av kompetens inom it, design, kommunikation och management utvecklar Knowit innovativa och hållbara lösningar som bidrar till ett högt affärsvärde för sina kunder. Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Till denna roll så söker vi dig med ett genuint intresse och driv mot att bli en riktigt skicklig frontendutvecklare. Här kommer du att få möjligheten att ingå i ett team som stöttar, uppmuntrar och lär sig av varandra dagligen. Knowit Experience är ett bolag som värnar om sin personal och som alltid strävar efter att bli bättre, detta genom att värdesätta nya initiativ och möjligheter för medarbetare att växa.

Knowit har behov av frontendutvecklare gällande CMS:et Sitevision, men arbetar även med CMS som t.ex. Episerver, WordPress och Strapi.

Viktiga/meriterande områden du bör känna till:
  • HTML
  • CSS/SCSS
  • Javascript
Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knowit Experience i Umeå eller Sundsvall. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du ha en nära dialog med både kund och kollegor för att hitta den bästa lösningen från kundens behov. Du kommer arbeta i en variation av olika uppdrag med fokus på frontendutveckling.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta agilt i team, inhouse ut mot kund
  • Arbeta nära kund där du kommer vara delaktig i hela processen från kravställning till färdig lösning
  • Med de senaste teknikerna skapa professionella och användarvänliga helhetslösningar
Vi söker dig som
  • Har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift, då det används dagligen i arbetet samt goda kunskaper i engelska
Vidare är det meriterande om du har kunskap inom flera av de tekniker som nämns ovan samt erfarenhet från en liknande roll.

Som person är du:
  • Ansvarstagande
  • Samarbetsvillig
  • Problemlösande
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Umeå eller Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons