Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontendutvecklare till Axiell Media

Randstad · Stockholm · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Axiell Media söker en kreativ och driven frontendutvecklare med öga for god interaktionsdesign och UX. Du blir en del av vårt utvecklingsteam på åtta personer som leder övergången till nästa generations distributionssystem för digital media.

Ansvarsområden

Du kommer primärt att jobba med Ebban, vår boktjänst för skolor där vi bland annat utvecklar spelifiering och verktyg för att jobba med e-böcker och ljudböcker i klassrummet. Ebban används i dag av tiotusentals elever i Sverige och Finland.

I rollen kan du på längre sikt få ett stort ansvar och möjlighet att genom dina kunskaper och erfarenheter fortsätta att utveckla Axiell Medias tekniska leverans och vara bidragande i att skapa digital distribution och andra tjänster av högsta klass.
 
Vårt team
Teamet har kompetenser inom allt ifrån backend till appar och vi ser fram emot att förstärka med en trevlig och kreativ frontend utvecklare. Vi jobbar idag distribuerat från två länder och fyra orter i en hybridmodell, med möjlighet till arbetsgemenskap på plats vid något av våra kontor men distansarbete går också bra. 

Vi är verksamma i en snabbrörlig bransch, för att lyckas i rollen behöver du ha en utvecklad prioriteringsförmåga och ett öppet sinne för vidareutveckling.

Vårt team karakteriseras av engagemang, prestigelöshet och vi tvekar inte att lyfta varandra genom att dela kunskap. Samarbetsförmågan är central för att nå våra gemensamma mål. 

Vi erbjuder 
  • En spännande marknad och tjänster med stor potential
  • Ett öppet klimat och låg hierarki 
  • Ett flexibelt förhållningssätt till arbetstid och hybrid- eller distansarbete 
  • Friskvårdsförmån 
  • Kollektivavtal 
Tjänsten är på heltid med flexibel placering, huvudkontoret är i Stockholm. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Kvalifikationer

  • Minst tre års erfarenhet av frontendutveckling för webben. Meriterande med erfarenhet av antingen React eller Angular.
  • Erfarenhet av och ett stort intresse för UI/UX. 
Du har självklart ett stort teknikintresse och håller dig uppdaterad med det senaste inom ditt område. 


Om företaget

Axiell Media är den ledande distributören av e-böcker och ljudböcker i Skandinavien. Genom våra system distribueras årligen flera miljoner böcker till webshoppar, abonnemangstjänster, bibliotek och skolor. Axiell Media grundades 2000 av de stora svenska förlagen och är sedan 2015 en del av Axiell Group, en ledande global mjukvaruleverantör inom kultursektorn, som erbjuder lösningar för bibliotek, skolor, förlag och återförsäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons