Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontend utvecklare

Randstad · Uppsala · Ansök senast 27 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en frontend utvecklare till ett team i Uppsala! 
 
Vår kund är ett teknik- och konsultbolag som delvis arbetar med olika utvecklingsteam. Detta konsultuppdrag är hos ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med huvudsäte i Uppsala, där vår kund har ett utvecklingsteam på plats. (Rådande omständigheter gör att det tills vidare är hemarbete som gäller). 
 
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden

Du kommer att ingå i ett helt nytt projekt i ett mindre team. Teamet utvecklar en ny mjukvara som används tillsammans med företagets instrument för analys av allergitester. Som utvecklare får du möjlighet att vara med i analys, krav, idéstadie, utveckling och testning av mjukvaran. 

Arbetstider

Start i september. Heltid. 

Kvalifikationer

Du har minst 1 års erfarenhet som frontendutvecklare och erfarenhet inom javascript, HTML5 och CSS. Du har även erfarenhet av- samt förståelse för .NET genom att ha suttit i en sådan backendmiljö.
Du har en relevant högskoleutbildning.
 
Ju fler av nedan tekniker du jobbat med desto bättre: 
  • WebAssembly
  • Blazor
  • .NET core
  • ASP.NET
  • PWA (Progressive Web Apps)
  • REST, SignalR, WebSocket
  • MVVM, MVC
  • gRPC

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Jennifer Wentling på jennifer.wentling@randstad.se 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons