Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontend-utvecklare till Bredband2 i Malmö!

Frontend-utvecklare till Bredband2 i Malmö!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 31 aug. (21 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du utbildad Frontend-utvecklare? Vill du arbeta i ett expansivt företag som värdesätter utveckling, uppskattning och gemenskap? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Börsnoterade Bredband2 är i en spännande fas. I slutet av 2020 förvärvade företaget en stor konkurrent och har på kort sikt fördubblats i storlek. Omsättningen 2020 för de två sammanslagna bolagen var 1,5 miljarder kr. Bredband2 jobbar för fullt och det finns inga planer på att sakta ner. På företaget präglas vardagen av ständig utveckling ihop med kompetenta kollegor. Genom att lyssna ser man till att medarbetarna utvecklas såväl i sina arbetsuppgifter och roller som på ett personligt plan. Företaget värnar om sina medarbetares välmående och tar ett stort ansvar genom att ha ett gediget utbud inom friskvård och hälsa.

Vi söker nu flera frontend-utvecklare till Bredband2s utvecklingsteam i Malmö. Som utvecklare på Bredband2 kommer du att vara en del av ett drivet och dynamiskt team. De ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller resultat och engagemang, och de ser till att ha roligt ihop också. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och avdelningens utveckling.

I denna roll kommer ansvarsområdet vara varierande och innefattar både större projekt och mindre uppgifter. Du kommer att arbeta i hela utvecklingskedjan av React-baserade kundsidor. Arbetet kommer att innebära såväl frontend-utveckling som backend och design. Du kommer få vara med i ett team som jobbar med utveckling av flera nya kundrelaterade system som beställningssidor och kundportaler. Du kommer jobba nära beställaren och vår UX/UI-designer.

Tjänsten är en heltidsanställning där du till en början blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till Bredband2, med avsikten att efter sex månader gå över i en anställning på Bredband2. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, måndag - fredag. När du väl är anställd av Bredband2 finns möjlighet till både flexibel tid och arbetsplats. Tjänsten startar omgående, men vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Detta söker vi:

Vi letar både efter dig som precis tagit examen eller hunnit jobbat ett par år, men även dig som är mer senior utvecklare och har jobbat 5-10 år. Vi ser att du då har tidigare erfarenhet av liknande systemutveckling och även varit med några projekt där detta görs från grunden. Vi ser gärna att du har utbildning i webbdesign och kunskap inom UX.

Erfarenhet av följande är meriterande:
  • React eller andra komponentbaserade ramverk
  • Versionshantering i Git
  • Utveckling av e-commerce och kundportaler
  • Utveckling av större webbaserade system
  • Ruby on Rails, GraphQL, Cypress, Gatsby, PostgreSQL
Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Sökord: Frontend, Utveckling, Telekom, React, Systemutveckling

Sökord: Frontend, Utveckling, Telekom, React, Systemutveckling

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen