Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frontend Developer – Dataväxt

Dataväxt AB · Grästorp · Ansök senast 7 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en familjär miljö med korta beslutsvägar där du får möjligheten till att vara kreativ och testa dina egna idéer? Vill du samtidigt bidra till ett mer hållbart och digitalt lantbruk? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Dataväxt utökar vårt team och söker en Frontend Developer som tillsammans med oss vill utveckla det traditionella lantbruket.

Det här kommer du att göra
Som Frontend Developer på Dataväxt ansvarar du tillsammans med ditt team för både utvecklingen av befintliga och framtagandet av nya produkter och tjänster. Du kommer att arbeta mot att öka användarvänligheten av vår mjukvara och skapa nya lösningar utifrån våra kunders behov och efterfrågan.

Vi äger vår data och utvecklar vår egna mjukvara vilket ger dig möjlighet till att kunna påverka redan från början till färdig produkt. Som Frontend Developer är du involverad i allt från kravhantering till säkerställande av tekniska lösningar och integrationer relaterade till frontend.

I rollen rapporterar du till Viktor Ahlberg, utvecklingsansvarig. Du kommer att ingå i ett erfaret och kreativt team bestående av fyra medarbetare. Tjänsten utgår från vårt kontor på landsbygden i Grästorp, där du har nära till både kollegor, ledning och våra kunder.

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har
  • En högskole- eller universitetsutbildning, gärna inom systemvetenskap.
  • Flerårig erfarenhet från en liknande roll.
  • Goda kunskaper i JavaScript, HTML, CSS. Meriterande med kunskaper i Angular.
  • Mycket goda kunskaper, i svenska i både tal och skrift.
  • B-körkort.
Du är
  • En lagspelare och trivs att arbeta tillsammans med andra, både med nära kollegor samt olika delar av organisationen. Du värderar samarbete högt och ser det som en naturlig del i arbetet.
  • Driven, engagerad och initiativtagande i ditt arbete. På ett lösningsorienterat och pragmatiskt sätt hittar du vägar fram, även i nya situationer. Du vågar utmana och ifrågasätta för att utveckla arbetet och verksamheten i rätt riktning.
  • Kreativ med ett stort intresse av design och slutanvändaren med förståelse för vikten av design principer.
  • Öppen och positiv attityd med vilja att utveckla både dig själv och driva verksamheten framåt.
Vad vi erbjuder dig
Dataväxt är ett mindre bolag med familjär känsla, stark gemenskap och korta beslutsvägar. Som Frontend Developer har du en central roll med stor möjlighet till påverkan och individuell utveckling. Du välkomnas till en innovativ och snabbfotad miljö i framkant där vi brinner för att utveckla och digitalisera dagens lantbruk. Vi befinner oss i en expansiv fas där vi ständigt utmanar både oss själva och våra kunder.

Dataväxt är en del av Lantmännenkoncern som har en unik internationell bredd. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vårt huvudkontor ligger i Grästorp, mitt i mellan Skövde, Lidköping och Göteborg. Vi har även kontor, Alnarp Skåne samt Vretakluster Linköping.

Together we reimagine the world of grain.

Låter det intressant?
Vi hoppas det! Ansök redan idag, men senast den 30 December, 2020.

Om du har några frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Viktor Ahlberg, på va@datavaxt.se eller 0514 - 650219.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dataväxt AB

Placering

Grästorp

Dela jobbannonsen

Anmäl annons