Jobbsafari är en del avschibsted logo

Front Office till AudioNovas mottagning i Malmö

Front Office till AudioNovas mottagning i Malmö

Audionova Malmö · Malmö · Ansök senast 25 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på AudioNova Front Office/receptionist till vår audionommottagning i Malmö.

På AudioNova möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är en högklassig service till våra kunder. Som Front Office utgör du en viktig roll i företaget då du är en av de som formar kundens första intryck av oss som företag.

Arbetsuppgifter

Som Front Office hos AudioNova arbetar du med kundmottagning i butik och över telefon där du bland annat hanterar tidbokning, rapportering, kassaarbete, samt felsökning och enklare service av hörapparater och hjälpmedel. I din roll kommer du att arbeta i olika datasystem och underlätta dagen för både audionomer och kunder. Då din roll är ansiktet utåt är det viktigt att du är service-minded och snabbt kan växla mellan att sköta administrativa arbetsuppgifter och ta hans om våra kunder över disk.

Om dig

För oss är det självklart att du älskar att arbeta med människor. Du drivs av att leverera service av högsta klass och har lätt för att skapa goda relationer. Du är van att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik och kan självständigt prioritera och strukturera arbetsuppgifter efter behov. Du har en positiv inställning till arbete och tycker det är givande att arbeta lösningsorienterat. Utöver detta har du en god kommunikativ förmåga och stark känsla för teamarbete. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål samt att förändringar inte skrämmer dig. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat med service, administration eller reception men vi lägger större vikt vid dina personliga kvalifikationer.

Verksamhetsbeskrivning

Genom de senaste åren har AudioNova uppnått en marknadsledande position på den privata marknaden för hörapparater. AudioNova kännetecknas av hög kvalité och service till attraktiva priser. Vi vill vara kundens förstaval! Vi arbetar utefter en god hörsel för alla, då vi tror på, att genom en god hörsel skapar vi den bästa kontakten mellan människor. År 2016 blev AudioNova en del av Sonova Group, som är en världsledande producent av hörsellösningar. Därmed erbjuder vi professionella lösningar och service till våra kunder i över 3000 butiker världen över. Läs mer om oss på www.audionova.se

För att ansöka om tjänsten

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så välkommen med din ansökan direkt! Ansök via vår rekryteringsportal du når genom att klicka på "Ansök här" i denna annons.

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Lena Aschenbrenner, Regional Sales Manager

E-post: job@audionova.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Audionova Malmö

Placering

Malmö

Kontaktperson

Sonova Audiological Care Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons