Jobbsafari är en del avschibsted logo

Front-endutvecklare till TietoEVRY

Front-endutvecklare till TietoEVRY

Academic Work · Uppsala · Ansök senast 10 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om du vill du få in en fot på ett av Nordens ledande IT-bolag och få chansen att ligga i framkant med tekniken har nu en möjlighet öppnats upp för dig. Hos TietoEVRY får du vara med och forma den digitala framtiden. Du kommer bland annat arbeta med deras egenutvecklade HR- och lönesystem. TietoEVRY sitter i moderna lokaler centralt i Uppsala. Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Nu söker Academic Work en front-endutvecklare till TietoEVRY. Teamet består idag av 18 personer och du kommer arbeta med ett mindre team med ca 8 kollegor. TietoEVRY värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer starta med en introduktion och tilldelas en handledare för att få bästa möjliga start.

Du kommer omges av många duktiga utvecklare där du kommer få bra förutsättningar att lyckas. Låg personalomsättning och återvändande medarbetare talar sitt tydliga språk hur medarbetare trivs på TietoEVRY.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. TietoEVRYs intention är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

På TietoEVRY brinner de för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är deras arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Du kommer att arbeta med TietoEVRYs egenutvecklade HR- och lönesystem, eCompanion som huvudsakligen riktar sig mot den kommunala sektorn.

Vi söker dig som

* Har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har en relevant YH-utbildning

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom:
  • Javascript, Typescript, HTML5 och CSS
  • Arbetslivserfarenhet av utveckling inom Angular (version 2+) eller motsvarande
  • Kommunicerar obehindrat på engelska i tal och skrift
Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av responsiv design/mobila gränssnitt samt ett intresse för UX. Även goda kunskaper i svenska är meriterande.

Som person är du:
  • Initiativtagande
  • Självgående
  • Samt besitter en god social förmåga
Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 8-17 med flex
  • Placering: Uppsala
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons