Fritidspedagog/Grundskollärare inriktning fritidshem

Smedjebackens kommun · Smedjebacken

·

Ansök senast 25 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.

Välkommen till oss på Röda Bergaskolan

Skolan är centralt belägen i Smedjebacken. Skolan har ca 300 elever som kommer från olika delar av kommunen. Skolans placering erbjuder, trots sitt centrala läge, fina grönytor och närhet till skog och mark. Personalen och eleverna på skolan trivs tillsammans och ser frågor som rör kunskaper, studiero, trygghet, motivation och tolerans som självklara och viktiga frågor att arbeta med.

Tjänsten som fritidspedagog på Röda Bergas fritidshem innefattar arbete både på fritidshem och i grundskolan tillsammans med lärare och barn/elever i olika åldrar.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med undervisning, planering och utvärdering. En fritidspedagog arbetar för att barn ska ha en meningsfull fritid under och efter skoltid. Undervisningen i fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande. Detta ska ske genom att undervisningen tar sin utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. I undervisningen ska eleverna erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande.

Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets innehåll och förutsättningar kan komma och att förändras över tiden.

Kvalifikationer
Du är behörig fritidspedagog eller grundskollärare inriktning mot fritidshem. Du är väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag.

Personliga egenskaper
Du har förmåga att organisera och planera verksamhet på både grupp och individ nivå. Du ska vara positiv, engagerad och duktig på att skapa relationer till alla elever. Du har lätt för att samarbeta och arbetar för att främja ett gott samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har goda ledaregenskaper.

Vi erbjuder
Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smedjebackens kommun

Placering

Smedjebacken

Kontaktperson

0240-660223