Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidspedagog/Grundlärare i fritidshem

Fritidspedagog/Grundlärare i fritidshem

Värmdö Kommun · Värmdö · Ansök senast 11 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en unik plats
nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under an-svar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som
fritidspedagog/grundlärare i fritidshem innebär att du kommer att ingå i ett arbetslag och att du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ska ansvara för plane-ring, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten på respektive fritids-hemsavdelning. Uppdraget innebär också ett engagerat deltagande i klassrummet och ett gott samarbete med berörda lärare. Din arbetstid kommer att vara förlagd i klass-rummet, under raster och på fritidshemmet. Enligt LGR 11 ska fritidsverksamheten kom-plettera lärandet i skolan med en attraktiv verksamhet i fritidshemmet.

Vi söker dig som
i första hand är legitimerad fritidspedagog/grundlärare mot fritids-hem. Vi ser att du har erfarenhet av verksamhet på fritidshem. Egenskaper som vi efter-frågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställ-ning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling! Du är intresserad av IKT-frågor och har en vilja utveckla fritids med dator/iPad som pedagogiskt verktyg. Som person är du tydlig i din ledarroll, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola samt är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsätt-ning för anställning.

Brunns skola
är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt. Därför arbetar vi medvetet med bl a utevistelse som en håll-bar livsstil. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i modernt utrustade lokaler med tillgång till egen bärbar dator.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000

Dela jobbannonsen

Anmäl annons