Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidspedagog/förskollärare

Ramlösa Friskola AB · Helsingborg · Ansök senast 3 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ramlösa friskola är en liten mysig skola med glada och engagerade elever och pedagoger. Skolan har cirka 160 elever i förskoleklass upp till klass 6 och i varje klass arbetar minst två pedagoger. Fritidsverksamheten bedrivs i samma lokaler som skolan och är uppdelad i olika lärmiljöer. Pedagogerna på fritids arbetar i de olika lärmiljöerna utifrån intresse och kompetens. Vår vision är "barnet i centrum" och hos oss blir detta möjligt tack vare god personaltäthet och stark värdegrund. På Ramlösa friskola arbetar vi utifrån en syn där varje barns inneboende förmågor är utgångspunkts för undervisningen. Vi tycker att det är viktigt att vi har roligt tillsammans och det har vi här!

Arbetsbeskrivning:

Detta är en tjänst som kommer att utformas utifrån din kompetens och dina erfarenheter. Tjänsten innefattar arbete i klass under skoldagen och därefter arbete på fritidshemmet. Vi ser stora fördelar med en god samverkan mellan skola och fritidshem. Du kommer att arbeta i ett engagerat arbetslag där alla har stor möjlighet att påverka både undervisning och sin egen arbetssituation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning, behörighet och/eller erfarenhet av undervisning i idrott och hälsa är meriterande.

Du är även:

  • väl förtrogen med skolans styrdokument
  • positiv och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor
  • öppen för nya ideer och andras tankar
  • en person som ser möjligheter framför hinder


Vi tillämpar löpande urval så vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast. Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett giltigt utdrag från belastningsregistret.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramlösa Friskola AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Ramlösa Friskola AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons