Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidspedagog

Landskrona stad · Landskrona · Ansök senast 19 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! Seminarieskolan är en F-9 skola belägen i de centrala delarna av Landskrona med närhet till såväl parker, centrum samt kulturutbud. På Seminarieskolan arbetar vi tillsammans för att stödja och utveckla unga så att varje elev når sin fulla potential och kan möta framtidens utmaningar med egen kraft. Resan från förskoleklass till årskurs 9 ska vara rolig, lärorik, spännande och utmanande. Det är kul att utvecklas!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi två nya kollegor till vårt fritidshem. Kanske har du en kollega som också är sugen på en ny utmaning samtidigt som ni gärna vill fortsätta att arbeta tillsammans? Du arbetar på Seminarieskolans fritidshem där du omges av engagerade och entusiastiska kollegor och elever fulla med energi, glädje och driv. Vi söker nu dig som vill vara med att driva utvecklingen av vårt fritidshem. Du kommer ha en tydlig roll i vårt utvecklingsarbete och behöver därför kunna leda även kollegor när det kommer till kollegialt lärande, processer och systematiskt kvalitetsarbete. På Seminarieskolan har alla fritidsavdelningar egna lokaler vilket ger oss fantastiska möjligheter till att bedriva en kvalitativ undervisning i fritidshemmet. Vi har också ett fantastiskt närområde samt tillgång till både idrottshall, sal för hem- och konsumentkunskap och andra specialsalar som riktar sig mot såväl skola som fritidshem. Vi arbetare med löpande intervjuer under ansökningstiden så skynda dig att söka.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för arbete i fritidshem

Övrigt
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länken i annonsen. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den utannonserade befattningen inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. I denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Landskrona stad

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Lina Persson

0418474511

Dela jobbannonsen

Anmäl annons