Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidspedagog

Solgårdens Förskola O Fritidshem i Edsvära Ek · Vara · Ansök senast 30 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Solgårdens Friförskola och fritidshem, belägen i Edsvära i Vara kommun. Solgården är föreningsdriven och belägen i lugn landsbygd med närhet till naturen. Här tillbringar just nu 38 förskolebarn, på två avdelningar, samt 26 elever på fritidsavdelningen, sina roliga, trygga och lärorika dagar.

Vi söker fritidspedagog

Vi kan erbjuda en arbetsplats med god arbetsmiljö, positiva kollegor, engagerade vårdnadshavare och förmånliga anställningsvillkor!

På Solgården arbetar personal med olika behörighet, kompetens och erfarenhet. Vi arbetar ständigt för att vår verksamhet ska vara trygg, rolig och lärorik för alla våra barn - alltid!

Vi är måna om en tydlig struktur och arbetar mycket i smågrupper med barnen. På Solgården strävar vi efter att alla barn/elever ska få uppleva tillfredställelse och glädje i att göra framsteg, övervinna svårigheter och att vara en tillgång till gruppen.

Solgården har en härlig utegård där barn/elever lär utifrån intresse och fysiska utmaningar. I nära anslutning finns naturen som vi nyttjar ofta.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritidshem.

Tillsammans med dina kollegor utvecklar du verksamheten och förväntas erbjuda en meningsfull och utvecklande fritidsverksamhet i enlighet med läroplanen och andra styrdokument. I uppdraget ingår att du har ansvar för att tillsammans med rektor och övriga kollegor planera, genomföra och utvärdera fritidsverksamheten.

Du är trygg och professionell i mötet med barn, vårdnadshavare och kollegor och har ett helhetsperspektiv med barnen i centrum. Du har förmåga att fokusera på målet och arbetar tills resultat är uppnådda.

Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil, då allmänna kommunikationer ej finns.

Solgården erbjuder överdragskläder, skobidrag , pedagogiska måltider med hemlagad mat av hög kvalité och friskvårdsbidrag om 1500kr/ år. En del av din arbetstid kommer att förläggas i barngrupp i förskolan.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och urvalsprocessen kan komma att starta innan sista ansökningsdag.

Antal befattningar: 1

Anställningsform: Tills vidare , heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: Löpande

Skicka in ditt cv och personliga brev samt referenser.

Vi ser fram emot att berätta mer om vår verksamhet när vi ses och likaså att lära känna dig!

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till jobb@solgardenedsvara.se

Nyfiken på Solgårdens friförskola och fritidshem? Ta en titt här: https://solgardenedsvara.se/


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solgårdens Förskola O Fritidshem i Edsvära Ek

Placering

Vara

Kontaktperson

Solgårdens Förskola och Fritidshem i Edsvära Ek.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons