Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidsledare

Värmdö Kommun · Värmdö

·

Ansök senast 29 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vi söker vikarierande fritidsledare till fritidsgården Tomtebo.

På Fritidsgårdsenheten
är vår ambition att alla som besöker vår verksamhet ska känna sig välkomna och delaktiga. Vi tar tillvara på våra medarbetares egna drivkrafter, kunskaper och erfarenheter och uppmuntrar till egna initiativ. Arbetsuppgifterna är därför varierande och tillsammans med arbetsgruppen och våra besökare vill vi skapa ett kreativt klimat. Inflytande och medskapande är viktigt!

Att skapa förutsättningar för alla besökare och inskrivna deltagare att utvecklas genom samspel och ansvar är självklara faktorer. Vi arbetar för att erbjuda en normkreativ verksamhet. Det är viktigt att du delar dessa förhållningssätt och känner dig bekväm med att utmana och bredda normer.

Rollen som
fritidsledare innebär att du arbetar främjande och att du bygger relationer genom mötet med ungdomar både fysiskt och digitalt. Du ska värna rätten till trygg, utvecklande, meningsfull och lustfylld fritid för Värmdö kommuns ungdomar samt skapa förutsättningar för en trygg fritid som präglas av integration och jämställdhet för att främja fysisk och psykisk hälsa.

Vi söker dig som
är utbildad fritidsledare eller har en pedagogisk eftergymnasial utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med särskilda behov i öppen fritidsgårdsverksamhet och enlig LSS §9:7.

I rollen är det nödvändigt att du kan verka för en inkluderande verksamhet då Tomtebo även bedriver öppen fritidsgårdsverksamhet för ungdomar 13-17 år. Du har även kunskap och erfarenhet av att driva verksamhet inom musik/musikproduktion ihop med ungdomar.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Tomtebo
är en av tre fritidsgårdar som drivs i kommunal regi. Uppdraget är att bedriva öppen verksamhet för kommunens ungdomar från 13 år samt för ungdomar med korttidstillsyn enligt LSS §9:7. På Tomtebo arbetar vi inkluderat med ungdomar med olika förmågor.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö Kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Värmdö Kommun

08-57047000