Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fritidsförvaltningen söker sommarvikarierande simlärare

Fritidsförvaltningen söker sommarvikarierande simlärare

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 28 feb.

Vikariat, Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Är du ute efter ett sommarjobb och finns tillgänglig mellan 13 juni -12 augusti? Då har du chansen att jobba som sim på fritidsförvaltningen!

Arbetet som simlärare innebär att är du arbetar med att öka simkunnigheten bland Malmös barn och unga. Du och dina kollegor jobbar tillsammans med att öka simkunnigheten i staden och genom detta minska utanförskap och hjälpa alla barn att gå ut med betyget godkänt i ämnet Idrott och hälsa.

Din huvuduppgift kommer vara att leda våra sommarsimskolor. Du arbetar även med du ge service till våra besökare samt att se till att badets miljö är ren och fräsch.

När du arbetar som simlärare i simsektionen kommer din arbetsplats variera utifrån behovet på simskola i staden. Vi har även verksamhet utomhus i havet.

Du kommer att arbeta enligt schema måndag - fredag, dagtid.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieexamen och är simkunnig. Du har även arbetslivserfarenhet av att arbeta med barn och unga, tex. inom skolvärlden eller inom föreningslivet.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt. Har du kunskaper i andra språk ses det som meriterande. Körkort är meriterande.

Vi ser gärna att du är utbildad simlärare, men det viktigaste är att du är rätt person för jobbet. För rätt person kan utbildning erbjudas.

För att trivas i vårt team får energi av att lära ut och att sprida glädje till såväl deltagare som kollegor. Då du kommer att vara simskolans ansikte utåt och kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör.

Om arbetsplatsen

Arbetsplatsen - Fritidsförvaltningens badenhet
Under fritidsförvaltningens evenemangs- och rekreationsavdelning ligger badenheten. På enheten drivs fyra bad - Hylliebadet, Rosengårdsbadet, Simhallsbadet och Oxievångsbadet. Ambitionen är att baden tillsammans ska erbjuda de drygt 400 000 Malmöborna som årligen medarbetare som arbetar på baden är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus.

I förvaltningens badenhet ingår det även en simsektion som har som uppdrag att öka simkunnigheten bland Malmös barn och unga.

Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Sommarvikariat
Omfattning: Heltid
Tillträde: 220613 eller överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För alla medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet är simkunnighet ett krav. I samband med intervjun kommer därför ett simtest att genomföras. Ingen tyngd läggs i hur väl det genomförs utan vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet.

Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Ida Granlund

0708-774853

Dela jobbannonsen

Anmäl annons