Jobbsafari är en del avschibsted logo

Frisör, sommarsäsong på Böda Sand Öland

Frisör, sommarsäsong på Böda Sand Öland

Åbergs AB, M · Borgholm · Ansök senast 18 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Åbergs är salongen som gör dig snyggare.

Vi plockar fram det unika hos dig.

2005 var året då vi började göra Kalmar snyggare och sedan dess har mycket hänt.

Det har bland annat stylats för idol, vi har vidareutbildat oss på Sassoon Academy i London vår grundare Maria Åberg utbildar och coachar frisörer runt om i Sverige och har blivit utnämnd till Året Ledstjärna och även nominerat till Årets frisörföretagare. Sedan hösten 2015 har salongen i Kalmar sålts till ny ägare.

Åbergs fokuserar på sina salonger i Löttorp och på Böda Sand.

Böda Sands salongen är öppen under sommarsäsongen och det är dit vi idag söker sommarpersonal.

Vi söker dig som gillar sommar, lediga kunder, högt tempo, träffa nya vänner och nya kunder... och som är FRISÖR, gärna med erfarenhet.

Kom och jobba med mig och mitt team som frisör på Sveriges bästa semesteranläggning Böda Sand på norra Öland. Här får du möjlighet att utvecklas som frisör, jobba i ett härligt team, möta nya kunder, träffa nya vänner och samtidigt uppleva sommaren i Sverige där den är som bäst.

Böda Sand lockar med sin två mil långa sandstrand folk från hela Sverige. Det är en av Sveriges absolut solsäkraste platser och erbjuder underhållning av toppklass, aktiviteter för både barn och vuxna, bra restauranger och en fantastisk sommarstämning.

Jag söker dig som...

är frisör, kanske obehörig med erfarenhet och vill jobba hela säsongen här hos oss på Åbergs Böda Sand. Du vill komma vidare med din utveckling som frisör. Du bor på campingen och jobbar intensivt med oss under 8 veckor i sommar, för att kanske resa eller söka nya utmaningar till hösten?

Varför inte jobba säsong som frisör och befinna dig i till exempel Sälen på vintern?

Jag söker även dig som...

...är frisörlärare, hyrstol, anställd eller driver egen salong och är sugen på att testa något nytt utan att vara beredd att byta arbete och kollegor för alltid utan bara för någon vecka på sommaren.

Du är välkommen att arbeta som gästfrisör hos oss på Åbergs Böda Sand. Du jobbar allt från några dagar till några veckor - vi hittar en lösning som passar oss. Du kan jobba som konsult för Åbergs eller som anställd. Böda sand ger dig en möjlighet att kombinera semester och kreativt frisörjobb, kanske tillsammans med din familj?

Kittlar det till i magen? Brinner du för frisöryrket och service. Då är du den jag söker. Välkommen med din ansökan till:

maria@abergskalmar.se

För mer info om tjänsten, om Åbergs eller om Böda Camping, besök: www.abergskalmar.se och www.bodasand.se

Jag ser mycket fram emot att träffa dig!

Vi tillhanda håller enklare boende för dig som vill komma. På campingen.

Skicka in en enkel förfrågan till maria@abergskalmar.se!

Vi ses!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åbergs AB, M

Placering

Borgholm

Kontaktperson

M. Åbergs AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons