Jobbsafari är en del avschibsted logo

FRANSSTYLIST

4ever Young Beauty · Stockholm · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett genuint intresse för skönhet och brinner för att ge kunden det bästa i skönhetsbranschen? Då kan du vara den vi söker!

På 4ever Young Beauty utför vi bland annat lashlift, browlift, frans- och brynfärg, fransförlängning, permanent makeup, microblading och microneedling. Brinner du för yrket inom skönhetsbranschen och har en gedigen kunskap inom området? Då kan detta var något för dig! Nu söker vi efter dig som älskar skönhet och alltid ger kunden det bästa!

Kvalifikationer:

- Du bör vara diplomerad fransstylist.

- Det är meriterande om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.

Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna är huvuduppgifterna att utföra olika skönhetsbehandlingar, att ge proffsig personlig rådgivning gällande produkter och behandlingar samt försäljning. Därför är det väldigt viktigt att du som person har lätt för att knyta an till dina kundkontakter.

För oss är det viktigt att det är det är rent, fräscht och trevligt på salongen, det är därför en självklarhet för oss att du är självgående och att du kan sköta om salongen och se till att det är rent och snyggt omkring dig. För att passa in bra i vårt team ser vi att det är en förutsättning att är lyhörd och utåtriktad, samt att du är inspirerad i det du gör.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

4ever Young Beauty

Placering

Stockholm

Kontaktperson

LQ Beauty & Trading AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons