Jobbsafari är en del avschibsted logo

Franchisetagare till Salta Friends

Bravura · Kristinehamn

·

Ansök senast 27 apr. (50 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lockas du utav möjligheten att få tillgång till ett nytänkande affärskoncept? Är du en initiativtagare som brinner för försäljning? Nu har du möjligheten att bygga upp din egen lönsamma verksamhet som franchisetagare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Salta Friends AB.

Om företagetSalta Friends strävar efter att skapa ett mer socialt och aktivt liv för personer med funktionsvariation, deras anhöriga och assistenter. Salta Friends är en förkortning av Socially Active Life Together Among Friends, och står som grund för företagets mål om en mer inkluderande tillvaro för alla.

Salta Friends innovativa app möjliggör att assistansbolag kan erbjuda sina anställda ett heltäckande arbetsverktyg för en mer aktiv vardag tillsammans med brukaren. Samtidigt som appen ger företag från diverse branscher möjligheten att utöka sin kundkrets genom att nå ut till en ny målgrupp.

Nu vill Salta Friends utöka sin verksamhet och söker därför franchisetagare i flera regioner.

ArbetsuppgifterI rollen som franchisetagare får du möjlighet att arbeta med ett helt nytt affärskoncept som egenföretagare. Med låga omkostnader och låg risk bygger du upp en stabil och lönsam verksamhet i din region. Ditt främsta ansvar som franchisetagare hos Salta Friends Sverige är att kontakta och bygga relation med lokala företag för att erbjuda dem en plats i appens aktivitetsflöde. Ditt främsta arbete består därför av att kontakta företag via mail och telefon, för att sälja annonsplatser och synlighet för användarna av Salta Friends app.

Sammanfattningsvis har du hand om hela säljcykeln från prospektering och nykundsbearbetning till att vidareutveckla och bibehålla långsiktiga samarbeten. Du har dessutom ensamrätt på försäljningen inom din region.

Som franchisetagare har du regelbundna avstämningar med Salta Friends huvudkontor, där de stöttar dig och ditt företag i att förenkla samt effektivisera dina processer.

Formella krav
  • Du innehar en entreprenörsanda
  • Goda finansieringsmöjligheter
  • Meriterande: erfarenhet och kompetens inom B2B försäljning och/eller telefonförsäljning
Du som söker har ett brinnande intresse för inkludering och uppskattar att bygga genomtänkta och långsiktiga relationer. I rollen som franchisetagare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Därför är du en person som uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjligheten att ta initiativ och utveckla befintligt arbetssätt. Därtill söker du efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och du har lätt för att komma på nya idéer och infallsvinklar som tydliggör hur ett samarbete med dig kan skapa värde för kundföretagen du tar kontakt med.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Skåne, Uppsala, Västmanland, Örobro, Gävleborg, Värmland och Dalarna

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: franchise, franschistagare, entreprenör, funktionsvariation, app, nyetablering, egenföretagare, Skåne, Uppsala, Västmanland, Örobro län, Vänersborg, Värmland, dalarna, B2B, försäljning, kundansvarig, Account manager, personlig assistans, licenstagare, affärsutvecklare, säljare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Kristinehamn