Jobbsafari är en del avschibsted logo

Franchisetagare i Fagersta

Din egen arbetsplats / Hemmakontor · Fagersta · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du efter ett arbete med stor frihet och potential för tillväxt, då har du hittat rätt tjänst.

Salta Friends Sverige AB befinner sig snart i en spännande lanseringsfas och vi söker nu franchisetagare till alla våra åtta regioner över hela landet. Denna platsannons gäller för region 2 dvs. Uppsala, Västmanland och Örebrolän med totalt ca 950 000 invånare. Du som franchisetagare har ensamrätt att aktivt agera och vara verksam i din region. Du bygger upp din kundportfölj och skapar en solid intäkt med tiden. Att jobba som franchisetagare är något som ett förenklat företagande. Vi står för koncept, tjänst/produkt och en stor del av administrativa arbetet medan du fokuserar dig på sälj och kringliggande tjänster. Därmed skapar du din egen framgång i ditt eget företag. Tack vare en hållbar franchisemodell höjs värdet av ditt företag när det även går bra för dem andra regionerna.

Salta Friends AB i samarbete med Sveriges Franchisetagare har tagit fram ett godkänt och kvalitetssäkrat avtal, ”kontrollerad franchise” som intygar en hållbar och trygg affärsidé och affärsplan.


Arbetsuppgifter

Att bli franchisetagare är ett stort steg som kommer med en uppsjö av möjligheter där du själv banar för din framgång. Som franchisetagare kommer du bland annat:

● Bygga upp en lönsam kundportfölj genom försäljning.

● Kartlägga och kontakta relaterade företag i din region. Kontakter sker för det mesta via telefonsamtal, mejl eller videosamtal. Vid behov kan personliga möten vara aktuella.

● Erbjuda reklamplatser och aktiviteter till dina företagskunder.

● Knyta kontakt med andra aktörer såsom assistansbolag, föreningar och organisationer.

● Bearbeta dina kontakter för fortsatt samarbete.

● Regelbundna avstämningar med huvudkontoret med avsikt att förenkla och effektivisera processen.


Din roll

Motiveras du av personligt ägande och vill vara del av ett ambitiöst projekt med höga mål? Lockar även ett lönsamt och hållbart koncept dig mot en låg inträdesavgift intressant? Vi på Salta Friends ger dig som franchisetagare ett färdigutvecklat affärskoncept för att du ska lyckas och utveckla ditt eget affärsmannaskap medan du fokuserar på intäktsgenerering i form av försäljning och kringliggande tjänster. Därmed skapar du din egen framgång i ditt eget företag. Tack vare en hållbar franchisemodell höjs värdet av ditt företag när det även går bra för dem andra regionerna.

Att vara franchisetagare innebär att du genom ett eget bolag driver verksamheten enligt Salta Friends franchiseavtal. Som franchisetagare för en region har du fullt ansvar för din egen region och är ekonomiskt ansvarig för din rörelse och dina driftskostnader. Du säkerställer även verksamhetens tillväxt i din region genom grymma prestationer! Du knyter kontakt med företag i olika branscher såsom restauranger, caféer, idrottshallar, utbildningscenter, eventföretag, gym, fritidslokaler, klubbar och föreningar med anknytning till aktiviteter för personer med funktionsvariation, assistansbolag med flera.


Om Salta Friends

Salta Friends AB är ett nystartat bolag i tech-branschen med det tydligt uttalade målet att genom innovativa lösningar hjälpa personer med funktionsvariationer och deras anhöriga till ett mer socialt och aktivt liv. Under januari 2021 lanserar Salta Friends appen, speciellt framtaget för personer med funktionsvariationer, deras anhöriga och assistenter. Appen möjliggör ett mer socialt och aktivt liv genom fler och bättre aktiviteter samt effektivare kommunikationsverktyg och stärkta familjeband. Salta Friends saknar motstycke och med det enorma suget i samhället och ett intensivt samarbete med föreningar och intresseorganisationer kan vi snabbt expandera konceptet i hela Sverige. Målet är att vi inom ett par år har täckt hela Sverige som marknad och öppnar upp nya marknader ute i Europa.

Salta Friends AB i samarbete med Sveriges Franchisetagare har tagit fram ett godkänt och kvalitetssäkrat avtal, ”kontrollerad franchise” som intygar en hållbar och trygg affärsidé och affärsplan.


Erfarenhet/ kompetens

● Erfarenhet och kompetens inom B2B försäljning är meriterande.

● Erfarenhet av arbete relaterat till personer med funktionsvariation är meriterande.

● Erfarenhet av arbete som Account Manager eller Key Account Manager är meriterande.


Kvalifikationer/Utbildning

● Inget krav på någon utbildning

● Kundorienterad, trevlig och social


Ansökan

Är du intresserad?

Skicka din intresseanmälan tillsammans med ditt personliga brev, CV samt din bild. Berätta varför vi ska välja dig och vad det är som gör dig till det självklara valet.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Läs gärna ett flertal artiklar som finns under fliken "press" på vår hemsida.

Vi förstår om du har många frågor och det är mycket information som kommer att ges till dig efter att vi har fått din fullständiga ansökan.

Varmt välkommen!

www.saltafriends.com

Följ oss gärna på sociala medier

https://www.facebook.com/SaltaFriends/

https://www.linkedin.com/company/saltafriends

https://www.instagram.com/salta_friends/?hl=en



Sökord: Säljkonsulent, Key Account Manager, Account Manager, Försäljare, Försäljning, Egen företagare, Licenstagare, Marknadskommunikation, Innesäljare, Utesäljare, Säljare, Marknadsassistent, kommunikatör, Marknadskoordinator, #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Din egen arbetsplats / Hemmakontor

Placering

Fagersta

Kontaktperson

Salta Friends AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons