Jobbsafari är en del avschibsted logo

Framtidens säljare

Energihem i Sverige AB · Uppsala · Ansök senast 27 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Framtidens säljare av energibesparing

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Då är du vår nästa stjärnsäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer och växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa kunder att tjäna pengar samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster, värmepumpar och solel. Som säljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning. Det innebär att du träffar kunderna direkt ute på fält. Du blir Energihems ansikte utåt och den första som kunden träffar, därför är det viktigt att du trivs med att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med människor. Vi söker dig som har ett starkt inre driv och som vill nå resultat och uppsatta mål. Du är en tävlingsmänniska av rang och tycker om att göra affärer och gå på avslut. Som person är du självgående och orädd och brinner för att göra affärer. För rätt person finns goda möjligheter att göra karriär hos oss och fortsätta att växa internt i vår organisation.

I din roll som säljare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar och coaching. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta husägare. Energibesparing är en viktig fråga för vårt samhälle. Intresset finns redan, så hos oss kommer du som säljare till ett smörgåsbord av möjligheter! Hjälp oss i kapprustningen med solel, fönsterbyten, takbyten samt luftvärmepumpar! Efterfrågan på dessa energibesparande produkter bara ökar för fastighetsägare, så vi behöver hjälp av dig nu.

Energihem söker dig som:

  • har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska, både i tal och skrift.
  • motiveras av personlig utveckling och drivs av resultat och att göra affärer.
  • är målmedveten och tävlingsinriktad, du sätter upp mål och jobbar hårt för att lyckas.
  • är serviceinriktad och social.
  • tycker om att arbeta självständigt, med varierande arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, gärna direktförsäljning.

Energihem erbjuder:

  • Garantilön och bra provision.
  • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag
  • Arbetsverktyg i from av iPad och arbetskläder
  • Möjlighet till arbetsbil.
  • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling.
  • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.
  • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m.

Hos Energihem kommer du, tillsammans med erfarna chefer, säljutbildare och kollegor, att ge dig de bästa förutsättningarna för att formas till en trygg och påläst säljare. Vi arbetar kontinuerligt med coaching och utbildning. Styrkan ligger även i vår starka energiportfölj med bl.a. solel, fönsterbyte, luftvärmepumpar och takbyte.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jan Johansson, rekryteringsansvarig på 070-7462310 om du har frågor om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Energihem i Sverige AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Energihem i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons