Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fotografering, bildredigering och lagerhantering

Fotografering, bildredigering och lagerhantering

Oriental Interior Sweden · Norrköping · Ansök senast 28 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Oriental Interior - Sweden söker en medarbetare. Har du tidigare arbetat med Photoshop och tycker om att arbeta fysiskt kan denna tjänst passa perfekt för dig.

Om Oriental Interior - Sweden

Oriental Interior - Sweden har funnits sedan 2006 och är verksamma inom online-handel med orientaliska mattor. Företaget har medarbetare med lång erfarenhet av arbete inom auktionsbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att fotografera stora tunga mattor och redigera bilder som sedan ska ut på auktionswebbsidor. En hel del av arbetet kommer vara fysiskt krävande med tunga lyft, t.ex. när man packar mattor inför leverans och när man fotograferar dem. Arbetstiderna förekommer vardagar måndag-fredag, dagtid.

Vem vi söker

Vi söker en person som har god fysisk förmåga och har erfarenhet av fotografering med Canon och bildredigering i Photoshop. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivas i detta arbete behöver du vara serviceinriktad och ha en hög arbetsmoral mot kollegor. Eftersom arbetet kan innebära att köra bil är B-körkort ett krav. Vi ser att du som söker har god kunskap i svenska i tal och skrift.

Observera! Arbete innehåller inte bara fotografering och bildredigering utan kräver bra fysisk förmåga för att kunna lyfta upp och hantera tunga föremål.

Intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

#jobbjustnu

#fotograf

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oriental Interior Sweden

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Oriental Interior - Sweden

Dela jobbannonsen

Anmäl annons