Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fotograf med ansvar för e-handel/SEO/marknadsföring till Affordable Luxury

Fotograf med ansvar för e-handel/SEO/marknadsföring till Affordable Luxury

Als Affordable Luxury AB · Stockholm · Ansök senast 1 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Affordable Luxury är Skandinaviens ledande aktör inom återförsäljning av second-hand-väskor och accessoarer från några av världens exklusiva varumärken. Affordable Luxury utmärker sig, utöver vårt breda sortiment, genom de höga krav vi ställer på varornas skick. Vid sidan av vår butik i Sturegallerian bedriver vi en internationell onlineshop. Därför söker vi nu en ny fotograf som utöver fotografering av våra produkter ska administrera och sköta hemsidan samt marknadsföringen av vår verksamhet.


Vem är du?

Vi söker en fotograf som trivs i rollen att ha, och som kan hantera, flera roller samtidigt. Vi ställer höga krav på att Du som person är noggrann och har ett kreativt sinne. Att fotografera våra produkter, där detaljer och skärpa är av största vikt för marknadsföringen och beskrivningen av våra varor, är endast en del av helheten. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo samt ta egna initiativ.

Du som söker tjänsten ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från liknande arbete. Du ska ha god kunskap i hantering och administrering av webbsidor, Google och sociala medier. Det är således ett krav att du även behärskar webbdesign och programmering. Du ska vidare ha ett sinne och en förståelse för marknadsföring då detta är en viktig del av Dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att Du som person har ett öga för detaljer och en förståelse för de produkter vi saluför. Det är därför meriterande om Du känner till de varumärken och produkter vi arbetar med. Det viktigaste är emellertid att Du har ett genuint intresse för våra produkter och en vilja att utvecklas. Att Du behärskar svenska och engelska i skrift är ett krav då hemsidan i dag är uppbygg på engelska.

I Dina arbetsuppgifter ingår således fotografering av våra produkter (väskor, plånböcker, smycken, scarfs och accessoarer m.m.), friläggning av bilderna och administrering av hemsidan i sin helhet. Vidare ska Du ha ett visst marknadsföringsansvars samt god erfarenhet av webbdesign. Sociala medier är i dag ett viktigt forum varför även hanteringen av dessa ingår i tjänsten.

Arbetet kräver att Du har egen professionell utrustning och fotografering sker i vår butik i Sturegallerian. Övrigt arbete kan till stor del ske från annan plats.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder Dig en rolig, stimulerande och utvecklande arbetsplats med spännande arbetsuppgifter. Vidare så erbjuder vi Dig flexibla arbetstider med goda utvecklingsmöjligheter.

Arvode bestäms efter överenskommelse.

Välkommen att skicka in Din ansökan till sales@affordableluxurys.com redan i dag, dock senast den 1 december 2020.

Vid frågor är Ni välkomna att kontakta oss på tfn 0733-873777 eller per e-post, sales@affordableluxurys.com.


Sturegallerian

Stureplan 4

114 35 Stockholm

www.affordableluxurys.com

08 588 969 97

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Als Affordable Luxury AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Als Affordable Luxury AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons