Förvaltningsledare till Stockholm Vatten och Avfall!

Academic Work · Stockholm

·

Ansök senast 9 nov. (11 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Du behöver inte den längsta meritlistan, vi är på jakt efter dig som har ett brinnande IT-intresse och som vill utvecklas i en roll där du får tänka kreativt. Dina kollegor på Stockholm Vatten och Avfall strävar efter att skapa en hållbar och enkel verklighet för stockholmarna. I rollen som Förvaltningsledare kommer du att vara en viktig del i kedjan och får möjlighet att tänka utanför boxen vad gäller avfallsfrågor ur IT-synpunkt. Du kommer även få möjlighet att utveckla dina ledarskapsförmågor och skapa systemförståelse internt hos organisationen. Så, om du är ute efter en social roll där du får arbeta dagligen med IT-frågor, läser du rätt annons! Ansök redan idag, vi ser fram emot din ansökan.

Information om uppdraget

Som Förvaltningsledare kommer du att arbeta mot avfallsfrågor och du kan förvänta dig mycket extern och intern kontakt. Du börjar dagen med att säkerställa att alla system är uppdaterade och fungerar som de ska. Dessa system är delvis Stockholm Vattens verksamhets- och business intelligence system som dina kollegor på enheten arbetar med samt de entreprenörssystem som används i fält, totalt 4 system. Du kommer att rapportera in eventuella avvikelser och säkerställa att servrarna är fungerande. Sedan kommer du att arbeta med förvaltning av systemen genom att ta emot önskemål och utvecklingsförslag från verksamheten. Din roll avser tänka utanför boxen och hitta nya lösningar som inte finns i dagsläget.

Du erbjuds
 • Ett 5-månaders konsultavtal men möjlighet till förlängning och överrekrytering till Stockholm Vatten och Avfall, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet
 • En gedigen introduktion i datasystemen och löpande stöttning av bland annat din teamchef
 • En roll som erbjuder social stimulans, då du kommer att ha daglig kontakt med kollegor på Stockholm Vatten samt med externa parter så som entreprenörer, samtidigt som du kommer att få arbeta med datasystem och se över hur processer kan effektiviseras och utvecklas. Du får således tänka utanför boxen och hitta nya lösningar som inte finns i dagsläget.
 • Möjlighet att utbilda och skapa systemförståelse
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Övervaka och förvalta systemen

Ha kontakt med entreprenörer

Driva förbättringsförslag för systemeffektivisering och förbättring avseende avfallfrågor

Vara med i och driva utvecklingsprojekt

Vi söker dig som

Har god systemvana och ett starkt intresse för IT-system

Har 2-3 års arbetslivserfarenhet, med fördel som arbetsledare och/eller inom logistik/kundtjänst/avfallsbranschen

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikationen främst sker på dessa språk

Det är meriterande men inget krav om du:

Har erfarenhet av att arbeta med SQL och/eller XML

Har erfarenhet av att ha kontakt med entreprenörer och leverantörer

Har eftergymnasial examen inom IT

Har B-körkort

Som person är du:
 • Lösningsorienterad
 • Orädd
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: omgående med hänsyn till en månads uppsägningstid
 • Omfattning: kontorstider, 39.5h vecka
 • Placering: Ulvsunda
 • Timbaserad månadslön
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vattens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm