Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förstelärare i matematik

Tornadoskolan · Stockholm · Ansök senast 22 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en lärare i matematik som kommer att undervisa i åk 7-9. Du kommer att tillhöra arbetslaget åk 7-9 och vara mentor i åk 8. Tillsammans med en annan lärare/ mentor följer du eleverna från åk 8 upp till åk 9 kommande läsår. Du kommer att också undervisa två lektioner i åk 6.

Förstelärauppdraget är en möjlighet men inget krav för tjänsten som matematiklärare.

Tjänsten är på 80 % och kan vid intresse utökas till heltid om du är intresserad av att undervisa i ett NO- ämne alt. vara pedagogisk resurs/ assistent i klass. Tillträdesdag är den 7 januari.

Du är legitimerad lärare och behörig att undervisa i matematik för årskurs 7-9. Du reflekterar över och utvecklar ditt arbete så att eleverna ska lyckas, du anpassar verksamheten så att alla barn kan delta i den. Dina ledaregenskaper är goda och du skapar trygghet och ordning i klassrummet. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel och lösningsinriktad. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever och kollegor. Du är bra på att dokumentera och använder IKT som en naturlig del i din undervisning. Våra lärare och elever arbetar med iPads och Office365. Eleverna arbetar med matematikböcker.

Tornadoskolan är en liten och personlig skola i ligger i Skarpnäck. Vi har elever från 1 år till 16 år. Detta gör att du kan följa elevernas utveckling över tid. På skolan går cirka 210 elever.

Vi är en skola som fokuserar mycket på så väl elevernas som pedagogernas hälsa. Varje vecka har pedagogerna en timme friskvård inlagt på schemat där vår idrottslärare håller i träningen på skolans egna gym. Gymmet finns tillgängligt för alla pedagoger, alla dagar i veckan. Utöver detta finns även ett friskvårdsbidrag att tillgå.

Alla som arbetar på skolan har rätt till pedagogisk lunch alla dagar i veckan. Vi bjuder naturligtvis på kaffe och frukt.

Tornadoskolan är en trygg och personlig liten skola med stor gemenskap.

Vi skapar förutsättningar för eleverna att få en solid grund och den kunskap som de behöver inför fortsatta studier.

Vi är en grundskola med hälsoprofil. Alla elever i åk 4-9 har möjlighet att två gånger i veckan välja fotboll, dans, pulsträning på skolans gym, musik och fördjupningar i andra ämnen.

Tornadoskolans vision är att alla elever ska lämna skolan med goda kunskaper och som empatiska människor med god självkännedom och framtidstro.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tornadoskolan

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Tornadoskolan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons