Förskollärare/lärare till f-klass, heltid

Lomma kommun · Lomma

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Löddesnässkolan ligger i ett lugnt och lummigt villaområde med parkliknande utemiljö och närhet till havet. På skolan har vi ca 340 elever i årskurserna F-6. Vi arbetar i en årskursorganisation där lärare arbetar tillsammans i arbetslag och personalen har stort inflytande över verksamheten. Personalen har ett härligt engagemang och vi-känslan är stark. Skolan har under de senaste åren arbetat aktivt med att utveckla den fysiska lärmiljön, gemensamma strukturer och kooperativ undervisning. Löddesnässkolan är partnerskola till lärarutbildningen vid Malmö Universitet. Skolans vision: En hälsofrämjande skola för alla, som skapar grund för livslångt lärande. En kreativ miljö som genomsyras av delaktighet, omtanke och framtidstro. Det pedagogiska arbetet vilar på fyra ben: kultur, kunskap, miljö och hälsa. Är du förskollärare/lärare och vill ingå i ett starkt team fyllt med kompetens, arbetsglädje och framåtanda då är detta ett arbete du ska söka.

Kvalifikationer
Vi söker dig som - Är legitimerad förskollärare eller lärare - Är väl förankrad i läroplan och styrdokument - Har förmåga att skapa goda relationer och kan kommunicera väl med elever, vårdnadshavare och övrig personal - Har förmåga att stimulera barnens intresse och väcka deras nyfikenhet för lärande. - Har lätt för att samarbeta och är flexibel - Har en positiv elevsyn och är lyhörd för varje elevs intresse, individuella förutsättningar och behov - Har en positiv läggning och ser vardagens glädjeämnen Besök gärna vår Facebooksida " Löddesnässkolan Bjärred".

Övrigt
Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma kommun

Placering

Lomma

Kontaktperson

Mia Björnsson

040-641 16 06