Förskollärare/Lärare för yngre åldrar

Skogsbärets förskola · Härryda

·

Ansök senast 30 nov. (36 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Skogsbärets Kooperativa Förskola söker nu dig som är legitimerad förskollärare och intresserad av förskoleutveckling med fokus på den nya läroplanens intentioner.

Vi söker dig som har ett reflekterande uppdragsfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i undervisningen. Du är intresserad att bygga upp lärmiljöer som stimulerar och utmanar både yngre och äldre barn. Du har god samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet och arbetsglädje vilket är egenskaper vi värdesätter högt. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och har ett professionellt bemötande till barn, föräldrar och kollegor. Du är trygg och tydlig i din roll som förskollärare och har insikt i begreppen undervisning och lärande och bidrar till en god arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor.

Skogsbärets Förskola är en liten förskola med två avdelningar där vi skapar kvalitet bl.a. genom att hålla barnantalet nere. Du som pedagog får en lugnare arbetsmiljö med mer tid för varje barn. Vi vet att den egna planeringstiden är en grundsten för barnens lärande och erbjuder därför generöst med planeringstimmar som du själv styr över. Du får äta frukost, lunch och mellanmål som lagas av vår egen kock i förskolans tillagningskök och naturligtvis får du arbetskläder för utomhusvistelse. Vi erbjuder även alla våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag varje ny termin.

Eftersom förskolan är liten kan ni som pedagoger själva påverka i stor omfattning t.ex. vilken kompetensutveckling som behövs utifrån barnens behov och pedagogernas utvecklingsmöjligheter. Ni påverkar även och utformar innehållet i undervisningen utifrån barnens intresse och delaktighet.

Tjänsten är en heltidstjänst men vi är även intresserade av dig som önskar arbeta 70% eller mer.

Vi önskar att du kan börja arbeta hos oss från december -20 eller januari -21.


Varmt välkommen med din ansökan!

info@skogsbaret.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skogsbärets förskola

Placering

Härryda

Kontaktperson

Skogsbärets Kooperativa Förskola, Ekonomisk Före

Ansök via mejl