Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare/Barnskötare

Säfsta Ekologiska Förskola Ek För · Enköping · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Säfsta och Sparrsätra Ekologiska förskolor är två personaldrivna förskolor som drivs tillsammans. Vi arbetar i liten skala med barnens bästa i fokus. Anställningen är inom föreningens geografiska område men med placering på Sparrsätra.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och med start Januari 2021


Vi ger barnen redskap för en blomstrande framtid

Tillsammans skapar vi, vuxna och barn, en verksamhet med hållbar utveckling

utifrån ett miljö- och socialt perspektiv.

Glädje, nyfikenhet och gemenskap präglar verksamheten.

Allas förmågor och personlighet är en tillgång för individen och gruppen.

Alla barn och vuxna behandlar varandra med respekt och lyhördhet.

Alla vill och kan ta ansvar för sig själv och gruppen


KVALIFIKATIONER:

Du är en trygg och ansvarstagande förskollärare/pedagog med annan pedagogisk utbildning, som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund. Förutom de akademiska kraven är också dina personliga egenskaper viktiga.

Du är en lösningsinriktad, positiv, flexibel och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du tycker om att leda, ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du har också god förmåga att skapa trygga barn och föräldrar.

Du har goda pedagogiska kunskaper och är väl förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med dina kollegor ska du utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt vår pedagogiska värdegrund. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår verksamhetsplan är du även med och ansvarar för att det sker ett systematiskt kvalitetsarbete, där du tillsammans med arbetslaget planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor och en tro på att allas kompetenser är lika viktiga.

Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö.


Om du vill få möjlighet att vara med och skapa din egen arbetsplats, ta ansvar och vara delaktig så är detta platsen för Dig!


För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Säfsta Ekologiska Förskola Ek För

Placering

Enköping

Kontaktperson

Säfsta Ekologiska Förskola Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons