Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare/Barnskötare sökes till Mikaela Waldorfbarnstuga

Förskollärare/Barnskötare sökes till Mikaela Waldorfbarnstuga

Mikaela Waldorfbarnstuga, Stift · Stockholm · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Vill du bli en del av en helhet och arbeta utifrån en Waldorfpedagogisk impuls? Då kanske du är den vi söker?

Mikaela waldorfbarnstuga ligger i ljusa vackra lokaler centralt på Södermalm, ett fritt läge med en av Årstavikens koloniträdgårdar som närmaste granne. Vi har två storbarnsgrupper och två småbarnsgrupper. I storbarnsgruppen arbetar man tillsammans med en medhjälpare. Vi är totalt 9 medarbetare som träffas till kollegiemöte varje vecka. Waldorfpedagogiken utgår från Rudolf Steiners idéer om hur en pedagogisk verksamhet kan utformas för att ge barnen möjlighet att utvecklas så allsidigt som möjligt, såväl sin vilja, känsla och tanke. Förskolan har en ekologisk grundsyn som omfattar allt från mat, material till miljö. Förskolan utgår från den waldorfpedagogiska läroplanen ”En väg till frihet” och läroplanen för förskolan,Lpfö-18.

Du är en varm och trygg person som kan arbeta tillsammans med andra och ta eget ansvar. Du har erfarenhet av att arbeta med barn i förskoleåldern kan vara flexibel och kan börja arbeta med kort varsel.

Vi söker nu barnskötare/förskollärare till vår förskola för längre vikariat som kan leda till tillsvidareanställning. Start januari-2021

Välkommen att maila din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mikaela Waldorfbarnstuga, Stift

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stift Mikaela Waldorfbarnstuga

Dela jobbannonsen

Anmäl annons