Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare

FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LOKET PÅ GOTLAND EK. FÖR. · Gotland · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Föräldrakooperativet Loket söker förskollärare

Loket är ett föräldrakooperativ som funnits sedan 1991. Loket är en certifierad Mulleförskola vilket innebär att alla pedagoger är utbildade genom friluftfrämjandet och att vi bedriver friluftsfrämjandets barnverksamhet. Loket är en syskonavdelning med barn i åldrarna 1-5 år. Våra lokaler har vi i Lokrume bygdegård med en fantastisk natur alldeles runt hörnet. All mat som serveras är tillagad i eget kök av vår egen kock och vi fokuserar på närproducerade och ekologiska råvaror.

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten vilket innefattar att du ska planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i enlighet med förskolans läroplan. Ditt arbete ska präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola som tar tillvara på barnens intressen i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta på en mindre, familjär förskola med ett personligt klimat där du som förskollärare tillsammans med dina kollegor blir mycket betydelsefull. Du skall vara en trygg och positiv person som tycker mycket om att vara utomhus då vi nyttjar gården och naturen i närheten till bl.a. Mulleverksamhet och utflykter med vår egen buss. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Du arbetar med pedagogisk dokumentation och använder det som grund för egen och gemensam reflektion, diskussion och utveckling. Du är utbildad förskollärare.

Anställningsform

Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Månadslön enligt kollektivavtal.

Tillträde 1 januari 2021 eller enligt ö.k.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas till: hej@forskolanloket.se

Ansökan snarast, intervjuer kommer ske löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LOKET PÅ GOTLAND EK. FÖR.

Placering

Gotland

Kontaktperson

Föräldrakooperativet Loket På Gotland Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons