Jobbsafari är en del avschibsted logo

Förskollärare

Lilla Nacka Förskola och Skola · Nacka · Ansök senast 18 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nya barn börjar på Lilla Nacka förskola till våren och nu behöver vi ännu en fröken! En förskollärare till en väl fungerande grupp med två-åringar snart tre. Kollegor finns på plats att samarbeta med, kunniga och engagerade. Förskolläraren ansvarar och leder arbetet i barngruppen i samarbete med barnskötare. Vi arbetar i arbetslag och har ett nära samarbete mellan pedagoger, barn och föräldrar.


Du ska vara utbildad lärare med en modern touch. Du får gärna vara intresserad av skolutveckling och det är viktigt för oss med arbetsglädje och äkta kärlek till barnen. Du måste tycka om att göra utflykter och studiebesök, då vi erbjuder barnen mycket sådant. Men viktigast av allt är glädjen till vårt uppdrag.


Lilla Nacka förskola och skola ligger i centrala Nacka, i Ektorp Centrum. Bra kommunikationer, en kvart från Slussen. Lilla Nacka är en modern verksamhet med höga ambitioner. Fantastiska föräldrar och barn att samarbeta med. Här finns positiva kollegor och ett extra engagemang för varje barn. Förskolan är modernt inredd med olika miljöer för lärande. Bra ekonomiska förutsättningar finns, då vår prioritet alltid är barnen. Vi har toppresultat i kommunens kundundersökningar.


Varmt välkommen till en förskola med stort hjärta!


Besök vår hemsida och facebooksida för mer information.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lilla Nacka Förskola och Skola

Placering

Nacka

Kontaktperson

LILLA NACKA AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons